https://www.hyppe.nl/hypotheken/maatwerk-hypotheek
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe

Maatwerk hypotheken

Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Je wilt bijvoorbeeld je woning verbouwen of je wilt je kinderen helpen met het aankopen van een woning. Misschien ga je een vakantiewoning kopen? Hieronder vind je een aantal hypotheekvormen die om maatwerk vragen. Wil je meer informatie of heb je een andere situatie die om extra aandacht vraagt? Hyppe helpt je graag op weg naar de juiste hypotheek.

Maak direct een afspraak

Veel voorkomende soorten maatwerk

Er zijn veel situaties die vragen om maatwerk. Hieronder zie je de meest voorkomende varianten.

  • Je kinderen willen een huis kopen maar zijn hier niet draagkrachtig genoeg voor. Er bestaat dan de mogelijkheid voor een ouder-kind hypotheek waarbij de ouders op verschillende manieren kunnen helpen bij het verkrijgen van de hypotheek.
  • Je gaat met pensioen en je huis is afbetaald. Je inkomen gaat achteruit maar je wilt toch blijven genieten van het leven of juist meer uit het leven halen. Er is dan de mogelijkheid van de seniorenhypotheek. Hierbij kan je de waarde van je woning gebruiken voor extra financiële ruimte.
  • Je woont in de stad en bent op zoek naar rust! Daarom zoek je naar een tweede woning om te recreëren! Hiervoor is er de recreatiehypotheek. Daarbij kan je de tweede woning tot 100% financieren. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je een woning in het buitenland wilt kopen. Hiervoor is er dan de buitenlandhypotheek.

 

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist