https://www.hyppe.nl/hypotheken/starter/starterslening
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe

Wat is een starterslening?

Wilt je voor het eerst een woning kopen, maar kun je niet voldoende hypotheek krijgen op je inkomen dan kun je met de Starterslening in de meeste gevallen, toch de woning kopen die je op het oog hebt.

Gunstige voorwaarden

De Starterslening, aangeboden door SVn en je gemeente of de woningbouwvereninging, overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van je woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie. De hoogte van de Starterslening hangt af van je inkomen, je eigen vermogen en de voorwaarden van de gemeente of woningbouwvereniging.

De Starterslening heeft een rentevaste periode van 15 jaar en heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. De eerste drie jaar hoeft  je geen rente en aflossing te betalen. Hierna betaalt je in principe rente en aflossing. Indien je denkt de maandlast niet te kunnen betalen, dan kunt je, tegen betaling, bij ons een hertoets aanvragen en ga je een maandlast betalen die past bij het inkomen dat je op dat moment hebt, gekoppeld aan de dan geldende normen van NHG.

De gemeente bepaalt

Je gemeente of woningbouwvereninging heeft voorwaarden opgesteld waaraan je moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. Ook bepaalt je gemeente of de woningbouwvereninging de maximale hoofdsom van de Starterslening die je kunt krijgen.

Hyppe

Wat kan Hyppe hierin voor je betekenen? Als je met ons een afspraak maakt kunnen we voor je kijken of je aan de voorwaarden voldoet om een starterslening te krijgen. Vervolgens maken we een berekening voor je wat de hoogte van je starterslening zal bedragen en wat je maandlasten zullen zijn. Hyppe vindt het dan ook erg belangrijk als je goed op de hoogte bent van je mogelijkheden en we helpen je hierin graag...

Maak direct een afspraak

 

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist