https://www.hyppe.nl/landgoed-monnikenberg-hilversum/n103c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Landgoed Monnikenberg Hilversum
4 oktober 2017
hyppe.nl
Zoek je een luxe appartement in Hilversum? Dan is Landgoed Monnikenberg wat voor jou, 22 luxe nieuwbouwappartementen en 2 penthouses!
landgoed-monnikenberg-hilversum

Nieuwbouwproject Monnikenberg Hilversum

Op vrijdag 6 oktober tussen 17:00 en 19:00 zal bij Kabaz, op de Brink 9 in Laren, de verkoop van deze prachtige nieuwbouwappartementen worden gestart. Nu al interesse? Kom dan aanstaande vrijdag tussen 17:00 en 19:00 naar de verkoopmanifestatie! Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder wat de appartementen te bieden hebben.

Nieuwbouwproject Monnikenberg biedt 22 luxe nieuwbouwappartementen en 2 penthouses. Het gebouw staat op een prachtige locatie en is omringd door bos en heide. De appartementen zijn voorzien van verdiepingshoge ramen waardoor je hier optimaal van kunt genieten. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een privéparkeerplaats.

Het aanbod van appartementen is gevarieërd, ze zijn er van 100m² tot 177m² en van 184m² tot 283m² voor de penthouses. Door dit brede aanbod aan woningen kies je zelf, binnen de bouwkundige kaders, voor een indeling die bij je leven past! 

De appartementen op de Monnikenberg liggen enkele minuten van verschillende uitvalswegen, de winkels en andere voorzieningen van Hilversum. 

Wat biedt Hyppe jou?

Hyppe biedt je een onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies op maat. Dit doen wij voor zowel starters, doorstromers als zelfstandig ondernemers. In het eerste gesprek, welke voor rekening van Hyppe valt, nemen we jouw persoonlijke situatie door en kijken we welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Is dit een spaarhypotheek, een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn? Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist