Wonen in Aalsmeer

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Aalsmeer

Als je aan Aalsmeer denkt, dan denk je aan de bloementeelt. Dit is echter niet altijd zo geweest. Lange tijd is Aalsmeer een vissersdorpje geweest, totdat in de 19e eeuw veel meren en plassen bij Aalsmeer werden drooggelegd. Langzaamaan verdween de ruimte voor visserij en besloten de inwoners over te gaan op aardbeienteelt en bloementeelt. De veengrond in Aalsmeer bleek zo goed te zijn voor bloementeelt dat deze steeds groter werd. Zo groot dat in Aalsmeer vandaag de dag de grootste bloemenveiling ter wereld plaatsvindt.

Groen, bloemen en water. Een prachtig dorp!

De omgeving van Aalsmeer is erg groen en er zijn, natuurlijk, meer dan genoeg bloemen te bekennen. Daarnaast bestaat een derde van het gebied van Aalsmeer uit water. Dit alles zorgt ervoor dat Aalsmeer een prachtig dorp is met genoeg ruimte voor ontspanning.

Aalsmeer heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen ontspanning. Zo is er bijvoorbeeld 'The Beach', een indoor strand waar het altijd zomer is. Daarnaast zijn er voor de geschiedenisliefhebbers ook een aantal interessante musea, zoals het Flower Art museum en het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum CRASH.

Wonen en leven in Aalsmeer

Wonen aan het water, dicht bij Amsterdam en met veel bedrijvigheid: dat is hoe wonen in Aalsmeer wordt omschreven. Met het openbaar vervoer ben je vanuit steden als Haarlem en Amsterdam slechts een uurtje onderweg. Met de auto is Aalsmeer ook goed bereikbaar, vanaf zowel de A4 als de A9. De scholen in Aalsmeer en omgeving zijn ook goed bereikbaar en bieden plaats voor verschillende opleidingsniveaus.

Woongelegenheid Aalsmeer

Er is de laatste tijd steeds meer plek om te wonen in Aalsmeer. Veel lege winkelpanden worden omgebouwd tot woningen en appartementencomplexen. Dit maakt wonen in Aalsmeer een stuk makkelijker. Er is dus vast een woning te vinden die bij jou past!


Waar kan Hyppe jou bij helpen?

Heb je je woning in Aalsmeer al gevonden en is de volgende stap het regelen van de hypotheek? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Onze onafhankelijke adviseurs hebben de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hypotheken, leningen en verzekeringen

Niet alleen voor hypotheekadvies kun je bij Hyppe terecht. We helpen je ook graag met je verzekeringen of leningen. Bovendien ben je niet van Hyppe af als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten wij het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Je kunt direct een afspraak maken, op kantoor of bij jou thuis. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Aalsmeer in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram