Wonen in Aalten

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Aalten

In het oosten van de provincie Gelderland vind je Aalten, een stad met iets meer dan 17.000 inwoners. In Aalten is het gezellig en veelzijdig wonen met veel leuke woonwijken. Je vindt er daarnaast een mooie mix van nieuwe en klassieke gebouwen, een mooi gezicht dus!

Gezelligheid aan de grens

Aalten is een gezellige en vooral mooie stad op de rand van de Duitse grens. In Aalten vind je namelijk genoeg gelegenheid om lekker te stappen, maar ook verschillende musea en meer dan genoeg prachtige monumenten. Als je echter wat meer ruimte zoekt om te ontspannen, zit je hier ook goed. In en rond de stad is namelijk genoeg groen te vinden om leuk te wandelen of te fietsen, maar ook genoeg natuur in de vorm van verschillende parken.

De binnenstad van Aalten is een mooie en gezellige plek om te bezoeken. Je vindt er klassieke oude gebouwen en veel plaatsen om te winkelen of te stappen, ideaal dus!

Wonen en leven in Aalten

In Aalten is het erg gezellig, met genoeg te doen, zien en beleven! De stad heeft daarnaast ook genoeg te bieden op het gebied van voorzieningen, waardoor het niet alleen leuk, maar ook prettig wonen is. Als ervan houdt om soms ook even iets buiten de stad te doen, dan is het fijn om te weten dat Aalten goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je zit dan ook zo dicht bij de Duitse grens dat je zelfs even een leuk Duits stadje kan bezoeken als je dat wilt, zonder eerst een hele rit te hoeven maken.

Woongelegenheid Aalten

In Aalten is redelijk wat woongelegenheid te vinden. Er staan veel verschillende soorten woningen te koop, waardoor er voor de meeste smaken en behoeften wel iets tussen zit. Het voordeel is daarnaast ook dat de woningen in Aalten over het algemeen niet allemaal erg duur zijn. Bekijk dus even snel de opties in Aalten, wie weet zit jij over een paar maanden wel in je nieuwe woning aan de Duitse grens!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Aalten, maar weet je niet hoe je dit moet financieren? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je overigens niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Aalten aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Aalten in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram