Wonen in Alblasserdam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Alblasserdam

Alblasserdam is een klein dorpje met iets meer dan 20.000 inwoners, gelegen ten zuidoosten van Rotterdam. In Alblasserdam kan je lekker tot rust komen, wat het voor mensen die in de drukke stad werken de ideale plek maakt om te wonen.

Ontspannen vlak buiten de drukte

Alblasserdam heeft een mooie omgeving met redelijk wat groen en genoeg water. Het is er heerlijk fietsen, wat lekker is om even te ontspannen. Ook vind je er genoeg ruimte om te stappen. Er is een winkelcentrum en er zijn genoeg horecagelegenheden waardoor je je ook zeker kan vermaken! Tot slot is er met speeltuin Kinderdijk ook een ideale plek voor de kinderen om zich te vermaken.

Wonen en leven in Alblasserdam

In Alblasserdam is het lekker rustig en ontspannen wonen. Het is dan ook een ideale woonplaats voor mensen die bijvoorbeeld in Rotterdam werken en thuis lekker willen ontspannen. De A15 loopt namelijk door Alblasserdam heen, waardoor het met de auto ook gemakkelijk te bereiken is.

Hoewel Alblasserdam een klein dorpje is van iets meer dan 10 vierkante kilometer, zijn er genoeg scholen in de buurt. Dat is natuurlijk erg handig voor jongere gezinnen.

Woongelegenheid Alblasserdam

Momenteel is er in Alblasserdam niet veel sprake nieuwbouw, echter is er wel een redelijke woongelegenheid. Er staan namelijk verschillende leuke woningen in de verkoop. In elke prijsklasse is wel wat leuks te vinden, dus ook jouw ideale woning zit er vast tussen!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Alblasserdam al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of maak gelijk een online afspraak. Het eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

Alblasserdam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram