Wonen in Alkmaar

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Alkmaar

Voor velen staat Alkmaar bekend als dé kaasstad van Nederland. Dat is ook niet gek, veel mensen denken bij Alkmaar namelijk gelijk aan de 400 jaar oude kaasmarkt of bijvoorbeeld het Kaasmuseum. Alkmaar heeft echter nog veel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je in Alkmaar ook heel fijn kan wonen?

Een gezellig en historisch centrum omringd door water

Alkmaar is een stad omringd door water met veel gelegenheid om te varen door de grachten en singels door de stad heen. In het prachtige oude centrum is genoeg te beleven. Je vindt er maar liefst acht oude hofjes, die al sinds de middeleeuwen bewoond worden, en talloze monumenten.

In het centrum van Alkmaar zijn dus veel historische locaties te vinden, maar je vindt er ook gezellige winkelgebieden met talloze terrasjes en restaurants. En heb je al gedacht aan het bezoeken van bekende musea, zoals het Stedelijk Museum en het Beatlesmuseum? Meer dan genoeg te ontdekken dus! Wil je toch even de stad uit? Dan zit het strand op slechts een kleine 10 kilometer afstand.

Wonen en leven in Alkmaar

Alkmaar groeit snel qua bevolking, er gaan vooral steeds meer jonge gezinnen wonen. Gelukkig is de stad dan ook goed bereikbaar met de auto vanaf de A9 en de N9. Ook met de trein is het goed te doen. Er is bijvoorbeeld een directe treinverbinding met Amsterdam. Het onderwijs is ook geen onbelangrijk punt voor jonge gezinnen. Alkmaar telt 43 basisscholen en 45 middelbare scholen, waardoor er genoeg plek wordt aangeboden voor elk onderwijsniveau.

Woongelegenheid Alkmaar

In Alkmaar zijn er verschillende nieuwbouwprojecten met huizen en appartementen in elke prijsklasse. Er is dus vast een plekje te vinden in Alkmaar dat precies bij jou past!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Alkmaar al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Alkmaar aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zetten wij de koffie alvast klaar!

Alkmaar in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram