Wonen in Almelo

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Almelo

Almelo is met bijna 75.000 inwoners een grote stad in de regio Twente, in het oosten van Overijssel. Almelo is een plaats waar je prettig en gezellig kan wonen met genoeg in de buurt om te doen!

Verrassend op verschillende manieren

Almelo is een stad die je meer verrast dan je denkt. Zo is Almelo de groenste stad van Overijssel. Het vele groen van de vele bomen die er zijn, reikt zelfs helemaal tot in de binnenstad. Naast groen vind je in de binnenstad ook verschillende unieke boetiekjes en winkeltjes, verspreid door meerde knusse winkelstraatjes. Als je van cultuur houdt, is het ook fijn om te weten dat er in Almelo enkele musea te vinden zijn en verschillende mooie monumenten.

Wonen en leven in Almelo

Almelo behoort tot de 50 prettigste plaatsen om te wonen in Nederland. Dat komt doordat Almelo vooral zo'n mooie stad is met veel groen en op veel plaatsen de mooie klassieke bouwstijl. Lekker wandelen door het bos, een mooi stukje fietsen of genieten van de winkeltjes en vele horeca. Het kan er allemaal! Daarnaast is Almelo prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, waardoor het logistiek gezien ook een prettige plaats is om te wonen.

Woongelegenheid Almelo

Er is genoeg plaats om te wonen in Almelo. Er staan genoeg woningen te koop te koop en daarnaast zijn er ook enkele nieuwbouwprojecten aan de gang. In een grote, diverse stad als deze zijn er ook genoeg soorten woningen te vinden in verschillende prijscategorieën. Wie weet staat jouw droomwoning hier ook wel tussen!

 


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning op het oog en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de buurt van Lelystad? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs op ons kantoor. De koffie staat al voor je klaar!

Almelo in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram