Wonen in Almere

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Almere

Waar Almere in haar beginjaren vooral een uitwijkmogelijkheid voor de drukke stad Amsterdam was, zie je nu dat mensen die er zijn opgegroeid er ook graag blijven wonen. Ook trekken mensen van buiten Almere steeds vaker naar de stad door het woongenot, de relatief betaalbare woningen en veel werkgelegenheid dichtbij. De stad is inmiddels zo gegroeid dat het is onderverdeeld in een aantal verschillende stadsdelen, zoals onder andere Almere-Stad, Almere-Haven, Almere-Poort en Oosterwold.

Veel mogelijkheden in Almere

In het Almere Centrum is meer dan genoeg te doen. Zo is er Kunstlinie Almere Flevoland voor de kunstliefhebber, maar zijn er ook veel gezellige restaurants en terrasjes en meer dan 400 winkels. Het is dan ook niet voor niets dat Almere centrum in 2017 nog werd verkozen tot beste binnenstad van Nederland.

De omgeving van Almere bevat ook genoeg groen en water. Paarden spotten in de Oostvaardersplassen? Of toch liever een lekkere wandeling maken in het Kotterbos? Deze en vele andere mooie plekken bieden ruimte voor rust, beweging en ontspanning. Je vindt het allemaal in Almere!

Wonen en leven in Almere

Hoewel de woonplaats erg hard groeit, kun je er toch heerlijk rustig wonen. Reizen door Almere is gemakkelijk en reizen naar of van Almere gelukkig ook. Met de auto zit je zo op de A6 en de A27 en in slechts 20 minuten ben je al in Amsterdam. Daarnaast is het verkeer in Almere allemaal gescheiden, waardoor ook het openbaar vervoer een stuk beter rijdt. Met de trein vanaf station Almere Centrum ben je, door de directe treinverbinding, ook in 20 minuten in Amsterdam.

In Almere zijn ook meer dan genoeg basisscholen en middelbare scholen met plek voor alle opleidingsniveaus. Deze scholen zijn over het algemeen, mede vanwege het gescheiden verkeer, goed en veilig te bereiken.

Woongelegenheid Almere

Door de grote groei die de gemeente Almere verwacht, zijn er genoeg nieuwbouwprojecten in Almere. Dit gaat om zowel appartementen als huizen, in verschillende prijsklassen. Er is dus vast een woning te vinden die bij jouw wensen past!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Almere al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij alle stadsdelen van Almere aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Almere in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram