Wonen in Alphen aan den Rijn

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en gelegen in Zuid-Holland. Daarnaast is het dorp Alphen aan den Rijn gelegen aan de rivieren Gouwe en, zoals de naam al verklapt, de Oude Rijn. Alphen aan den Rijn is, met bijna 75.000 inwoners, niet uw typische kleine dorp. Alphen aan den Rijn heeft echter nooit stadsrechten gekregen, waardoor het officieel toch een dorp blijft. Toch betekent dit grote inwoneraantal niet dat het overal in Alphen aan den Rijn extreem druk is, het is er juist heel gezellig en je kunt er dan ook heerlijk wonen!

Gezellige stad aan de Oude Rijn

Wat Alphen aan den Rijn vooral zo gezellig maakt, is dat er meer dan genoeg te doen en te beleven is. Denk bijvoorbeeld aan Vogelpark Avifauna en het Archeon Museumpark. Daarnaast is het in Alphen aan den Rijn ook heerlijk winkelen en vooral in het centrum kan je gezellig stappen. De omgeving van Alphen aan den Rijn is daarnaast prachtig met genoeg groen en water, wat ook ruimte biedt voor ontspanning en recreatie. Zo heb je meerdere parken en een natuurreservaat. Hou je er toch wat meer van om lekker te bewegen? In Alphen aan den Rijn vindt je ook verschillende wandelroutes en een golfclub.

Wonen en leven in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn is het dus heerlijk wonen. Het is er gezellig, heeft een prachtige omgeving en er is genoeg te doen. Alphen aan den Rijn is daarnaast prima bereikbaar. Het is dan wel niet direct verbonden met de snelweg, echter is het via de N11 en de N207 prima te doen met de auto. In Alphen aan den Rijn bevindt zich ook een treinstation, waardoor van en naar Alphen aan den Rijn reizen met het openbaar vervoer ook een kleine moeite is.

Voor de jongere gezinnen die erover nadenken om in Alphen aan den Rijn te gaan wonen, is het handig om te weten dat er genoeg scholen zijn die over het algemeen makkelijk te bereiken zijn. Houden de kinderen van sporten? In Alphen aan den Rijn bevindt zich een voetbalclub en vele andere verschillende soorten sportclubs voor hun om lekker te bewegen!

Woongelegenheid Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn staan ze niet stil, er zijn namelijk meerdere nieuwbouwprojecten aan de gang. Deze bevatten over het algemeen meer huizen dan appartementen, dit huizen in verschillende prijsklassen waardoor er vast iets betaalbaars tussen zit. Ben je toch echt op zoek naar een appartement? In de bestaande bouw zijn er meer dan genoeg appartementen in Alphen aan den Rijn die te koop staan. De perfecte woning voor jou zit er dus vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Alphen aan den Rijn al gevonden? Dan is de volgende stap het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke verzekeringen heb je nodig en hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laat Hyppe je daarna niet in de steek! Wij blijven namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis, dus je zit nergens aan vast. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar!

Alphen aan den Rijn in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram