Wonen in Amersfoort

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Amersfoort

Amersfoort staat vooral bekend om zijn oude, fraaie stadshart met bekende gebouwen zoals de Onze Lieve Vrouwentoren uit de 15e eeuw, het Mondriaanhuis en de Koppelpoort. Als je op zoek bent naar een stad met een beetje nostalgie, zit je in Amersfoort zeker op de juiste plaats. Het is een prachtige stad met veel charme en bezienswaardigheden.

Een nostalgische stad met een prachtig centrum

Amersfoort kent de voordelen van de "grote stad", maar niet de nadelen. Het centrum is compact, authentiek en gezellig. De geschiedenisliefhebbers zitten ook zeker goed in Amersfoort, want er zijn ruim 500 monumenten te zien. Mede door de schitterende en goed bewaarde binnenstad, grachten, een geweldig winkelaanbod en gezellige terrassen, trekt Amersfoort jaarlijks meer dan een miljoen dagjesmensen aan. Amersfoort werd dan ook niet voor niets in 2015 uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland.

Wonen en leven in Amersfoort

Amersfoort ligt centraal, waardoor je zo op je plaats van bestemming bent door de rest van het land. Met de auto is Amersfoort makkelijk te bereiken vanaf de A1 en de A28. Reis je met de trein? Dan ben je binnen een half uur in Amsterdam en binnen een uur in Rotterdam. Goed te doen dus.

In het centrum van Amersfoort, maar ook in de omgeving, zijn meer dan genoeg scholen aanwezig om uit te kiezen. Het grootste deel hiervan ligt allemaal rond het stadshart, waardoor deze relatief makkelijk te bereiken zijn.

Woongelegenheid in Amersfoort

Rondom Amersfoort zijn verschillende leuke wijken te vinden met elk hun eigen kenmerken. De wijk Vathorst bijvoorbeeld staat bekend als zeer kinderrijk. Je bent binnen 10 minuten in de binnenstad van Amersfoort en de huizen zijn speels gebouwd. Verschillende kleuren en bouwstijlen sieren de buurt. Je vindt er grote grachtenpanden, maar ook leuke beschutte hofjes met genoeg plek voor de kinderen om te spelen.

In Amersfoort zijn momenteel een aantal nieuwbouwprojecten met een groot aanbod aan huizen en appartementen is verschillende prijsklassen. Er is dus vast een woning te vinden die aan je wensen voldoet en binnen je budget past!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar een woning in Amersfoort, of heb je er zelfs al een op het oog? Hyppe helpt je graag met het regelen van de hypotheek of je verzekeringen. Want weet je al welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past? Of welke verzekeringen je nodig hebt? Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed en eerlijk advies krijgt van een onafhankelijke adviseur. We helpen je om te kijken naar jouw mogelijkheden, waardoor je uiteindelijk zelf de beste keuze maakt die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Zodra je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Zien we dat je maandlasten omlaag kunnen, door een lagere hypotheekrente bijvoorbeeld? Dan laten we je dat direct weten. Zo houd je zelf alle controle, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Amersfoort in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram