Wonen in Amstelveen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Amstelveen

Amstelveen staat vooral bekend als de stad aan de Amstel met een gezellig horecagebied en genoeg ruimte voor recreatie. Verder vind je er ook voldoende natuurgebieden voor ontspanning, zoals wandelen in de open weiden, brede sloten en zelfs in enkele moerasgebieden. Het is dan ook niet gek dat de omgeving van Amstelveen prachtig groen is en dat de stad in 2014 nog werd uitgeroepen tot groenste stad van Europa.

Gezellige stad met genoeg ruimte voor ontspanning

In Amstelveen kan het leuk zijn om het winkelcentrum het Stadshart te bezoeken en daar te winkelen. Als je toch wat meer ontspanning zoekt, kun je bijvoorbeeld naar het Bloesempark of het Amsterdamse Bos. In de laatstgenoemde ligt het Bostheater, waar in de zomer vaak toneelstukken en festivals worden gehouden. Het is zeker een aanrader om deze een keer bij te wonen.

Wonen en leven in Amstelveen

Wonen in een groene omgeving dicht bij de grote stad wordt steeds gewilder. Momenteel groeit de bevolking van Amstelveen met ongeveer 1.000 mensen per jaar en wellicht dat jij ook wel op zoek bent naar een plekje in Amstelveen. Twijfel je nog? Dan is het handig om te weten dat Amstelveen erg goed bereikbaar is vanaf de A9, die dwars door de stad heen loopt. Met de trein ben je daarnaast ook binnen een uur in Amsterdam en binnen anderhalf uur in steden als Utrecht en Den Haag.

Met zo'n twintig scholen in de gemeente Amstelveen om uit te kiezen is er ook genoeg ruimte voor de kinderen met plek voor elk onderwijsniveau.

Woongelegenheid Amstelveen

Om de aanhoudende groei van de bevolking in Amstelveen aan te kunnen zijn er meerdere nieuwbouwprojecten die al woningen verkopen of binnenkort gaan verkopen. Een goed voorbeeld hiervan is 'De Scheg-West'. Dit wordt zelfs een compleet nieuwe woonwijk waar ongeveer 800 nieuwe huur- en koopwoningen in diverse prijsklassen worden ontwikkeld. De verkoop van de eerste woningen start naar verwachting begin 2023. Een tip dus om deze in de gaten te houden!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je al een woning gevonden in Amstelveen? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Daar kan Hyppe je bij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Terwijl jij in het Stadshart aan het winkelen bent of een voorstelling in het Bostheater aan het bekijken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Amstelveen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram