Wonen in Amsterdam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Amsterdam

Als je aan Amsterdam denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan het centrum met historische woningen en grachten dwars door de straten. Het centrum is een prachtige plek om te wonen, maar ook om regelmatig te bezoeken. Levendige bars, gezellige winkelstraten en relaxte restaurants maakt het de ideale plek om te gaan stappen. Daarnaast heeft het met bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, museum Het Rembrandthuis, NEMO Science Museum en alles op het Rembrandtplein meer dan genoeg te bieden voor jong en oud. Als je dacht dat je dan alles wel had gehad, nog lang niet! Alleen al in het centrum van Amsterdam is meer te doen en te zien dan je op kan noemen. Laat staan door de rest van de stad!

Amsterdam, niet voor niets de hoofdstad van Nederland!

Het IJ, het Vondelpark, het Leidseplein en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is gewoon te veel om op te noemen. Amsterdam heeft het allemaal. Er is altijd leven te bekennen in de stad, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen ruimte is voor wat ontspanning. In de omgeving van Amsterdam is namelijk genoeg groen, maar ook genoeg water om wat rust te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het strand net buiten Monnickendam.

Wonen en leven in Amsterdam

Een appartement in Amsterdam-Oost, een twee-onder-een-kapwoning aan de rand van de stad of een grachtenpand in hartje centrum. Er zijn zoveel verschillende buurten waar je kunt kiezen om te wonen. Daarnaast is Amsterdam prima bereikbaar vanaf vrijwel alle kanten van het land. Dit komt natuurlijk grotendeels door de A10, oftewel 'de ring van Amsterdam'. Deze is bereikbaar vanaf onder andere de A4, A2, A1 en A8. Ook met het openbaar vervoer ben je binnen een uur in bijvoorbeeld Den Haag. Het laatste spreekt redelijk voor zich, maar op vakantie gaan naar het buitenland is met Schiphol dichtbij natuurlijk ook gelijk een stuk makkelijker.

In Amsterdam en omgeving zijn meer dan genoeg basisscholen en middelbare scholen met ruimte voor alle opleidingsniveaus. Dit biedt meer dan genoeg plek om te leren voor de kinderen. Ook voor de jongvolwassenen is er een ideale plek om de eerste stap hun carrière te zetten, op de Hogeschool van Amsterdam of de Universiteit van Amsterdam bijvoorbeeld.

Woongelegenheid Amsterdam

In Amsterdam is er meer dan genoeg keuze uit bestaande woningen en appartementen die te koop staan. Daarnaast is Amsterdam natuurlijk ook voortdurend in beweging en wordt er, net als in de rest van Nederland, hard gewerkt aan nieuwe woningen. Er zijn op dit moment meer dan genoeg lopende nieuwbouwprojecten met woningen in elke prijsklasse. Er zit vast iets tussen wat precies bij je wensen past.


Hoe kan Hyppe je helpen?

Heb je je woning in Amsterdam al gevonden? Dan is het tijd om de financiële zaken te bekijken. Welke hypotheek past het beste bij jouw situatie en welke verzekeringen heb je nodig? Daar kan Hyppe je mee helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt dan ook over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij in hartje Amsterdam aan het winkelen bent of aan het genieten in het Vondelpark, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan zetten wij alvast de koffie klaar!

Amsterdam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram