Wonen in Apeldoorn

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Apeldoorn

Veel mensen kennen Apeldoorn waarschijnlijk vooral van de topattracties die er zijn voor een dagje uit met het gezin, zoals Kinderpretpark Julianatoren, de Apenheul en Paleis het Loo. Apeldoorn heeft echter nog veel meer te bieden voor zowel jong als oud en is het een heerlijke plek om te wonen.

Apeldoorn: een historische binnenstad en omringd door groen

Apeldoorn heeft een prachtige historische binnenstad waar je prettig kan wonen. Je hebt in Apeldoorn ook een aantal monumenten, echter moet je daarvoor wel iets buiten het centrum zijn. In Apeldoorn is er ook een ruim aanbod van winkels. Als je van winkelen houd, is het zeker een aanrader om het winkelcentrum de Oranjerie te bezoeken, dit ligt in de binnenstad van Apeldoorn.

Ook voor de natuurliefhebber is het fijn wonen in Apeldoorn, er is namelijk genoeg groen in Apeldoorn zelf en om de stad heen. Daarnaast heb je in de buurt van Apeldoorn zelfs het Nationale Park De Hoge Veluwe, wat op slechts 20 kilometer afstand ligt.

Wonen en leven in Apeldoorn

In Apeldoorn kan je heel fijn wonen in een groente gemeente aan de rand van de Veluwe en met meer dan genoeg stadsparken in de buurt. Daarnaast is het ook makkelijk reizen van en naar Apeldoorn. De N344 en de N345 lopen dwars door de stad heen en brengen je zo op de zowel de A1 als de A50. In Apeldoorn ligt overigens ook een treinstation, waardoor het ook gemakkelijk reizen is met het openbaar vervoer.

In Apeldoorn wonen ook veel jonge gezinnen, waardoor het handig is om te weten dat er ook genoeg scholen zijn. Deze liggen redelijk verspreid door Apeldoorn, waardoor er altijd wel eentje in de buurt van huis ligt.

Woongelegenheid Apeldoorn

Er is genoeg keuze uit woningen en appartementen in Apeldoorn. Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende prijsklassen, waardoor er zeker een perfecte woning voor je tussen zit!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning gevonden die perfect is voor jou, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Daarna laat Hyppe je overigens niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Apeldoorn aan het ontdekken bent blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus wel alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Ben je benieuwd wat Hyppe allemaal voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast, dat is wel zo eerlijk.

Apeldoorn in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram