Wonen in Arnhem

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Arnhem

Arnhem staat echt bekend als een leuke stad waar je in de avond heerlijk kunt stappen. Het is een modestad waar je goed kan slagen bij het shoppen, er zijn genoeg horecagelegenheden en het is daarnaast ook nog een mooie culturele stad. Arnhem is echter meer dan alleen een leuke stad voor een dag te ontdekken, je kunt namelijk ook heel prettig wonen in Arnhem.

Een groene stad aan de Rijn

Wat veel mensen wellicht niet verwachten is dat Arnhem niet alleen mooi is qua cultuur, maar ook een hele mooie plaats is als het gaat om natuur. Er is in Arnhem meer dan genoeg groen te vinden. Dit biedt genoeg ruimte voor recreatie en ontspanning. De Veluwe bevindt zich zelfs gedeeltelijk in Arnhem, dus je hoeft de stad niet eens uit!

Wonen en leven in Arnhem

Wat ook prettig is aan Arnhem, is dat vrijwel alles op fietsafstand is. Je hoeft niet de auto of trein te nemen om van de ene naar de andere kant van de stad te gaan. Dit maakt het ook makkelijker voor jou en de kinderen om naar school te reizen. Met al het groen dat in Arnhem te vinden is, zijn dat ook nog eens hele mooie fietsroutes!

In het centrum van Arnhem is bijna alles zelfs op loopafstand, wat al helemaal ideaal is. Vanuit Arnhem naar andere steden door Nederland reizen is ook niet moeilijk. Met de A12, A50 en de A325 die door Arnhem lopen zit je zo op de snelweg. Via het treinstation reis je gemakkelijk door de rest van het land.

Woongelegenheid Arnhem

In Arnhem lopen momenteel verschillende nieuwbouwprojecten. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten woningen en appartementen in verschillende prijsklassen. Over het algemeen is Arnhem gelukkig wat betaalbaarder in vergelijking met andere grotere steden in Nederland, er zit dus vast een ideale en betaalbare woning voor jou bij!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Arnhem al gevonden? Dan is de volgende stap het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Arnhem aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Arnhem in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram