Wonen in Assendelft

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Assendelft

Assendelft is een Lintdorp met ongeveer 25.000 inwoners, gelegen in Noord-Holland. Assendelft heeft een leuke ligging tussen meerdere steden in, waardoor eigenlijk alles wat je nodig hebt dichtbij ligt. Dit maakt wonen in Assendelft erg prettig!

Landelijk wonen in Assendelft

Landelijk wonen doe je in Assendelft. De inwoners zijn nog ouderwets vriendelijk. Kenmerkend voor het aangezicht van Assendelft is de oude Watertoren die het dorp smoel geeft. In Assendelft ligt ook een mooi winkelcentrum waar je altijd wel kunt slagen. Dit winkelcentrum, geopend in 2010, heet Winkelcentrum De Sean. Tot slot kun je in het centrum van Assendelft lekker stappen, met genoeg horecagelegenheden.

Wonen en leven in Assendelft

Hoewel er in Assendelft genoeg te doen is, is het natuurlijk ook prettig dat er een aantal leuke steden om Assendelft heen liggen. Met de auto ben je hier zo, maar als je even niet wilt rijden is het openbaar vervoer een prima alternatief! Assendelft heeft een treinstation dat je in een kwartiertje in de steden Zaandam, Amsterdam en Alkmaar brengt. Vanaf datzelfde station reis je met openbaar vervoer snel naar de badplaatsen Wijk aan Zee en Castricum aan Zee.

Woongelegenheid Assendelft

In Assendelft staan genoeg woningen in de verkoop. Bovendien vind je ook mooie nieuwbouw in Assendelft, wat het een interessante woningmarkt maakt. Of je nu op zoek bent naar een groot vrijstaand huis of een knus rijtjeshuis, in Assendelft is het te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Assendelft al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het moet financieren? Bij Hyppe helpen we je graag met het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie en welke verzekeringen zijn verplicht?

Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk!

Als alles eenmaal geregeld is, laat Hyppe je niet in de steek. Terwijl jij lekker in Winkelcentrum De Sean aan het winkelen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, of maak een online afspraak. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Assendelft in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram