Wonen in Badhoevedorp

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp met ongeveer 13.500 inwoners, gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Holland. Badhoevedorp is een levendig dorpje met een omgeving die constant in beweging is. Dit dorpje ligt namelijk tussen Amsterdam, Haarlem en Schiphol in.

Veelzijdig dorpje met een levendige omgeving

Badhoevedorp is met iets meer dan 9 km² toch wat groter dan je wellicht denkt, echter wordt er maar op een relatief klein deel hiervan ook echt gewoond. In het gedeelte dat aan Schiphol grenst vind je namelijk veelal bedrijven, wat qua eventuele geluidsoverlast ook prettiger is. Het drukker bewoonde gedeelte van Badhoevedorp is dan ook erg gezellig. Je hebt hier een aardige mogelijkheid om te winkelen en te stappen. Daarnaast vind je er ook een wandelbos en een mooie golfbaan om even tot rust te komen in de buitenlucht. Mocht het trouwens je hobby zijn om vliegtuigen te spotten bij Schiphol, dan zit je hier natuurlijk ideaal!

Wonen en leven in Badhoevedorp

In Badhoevedorp is het vooral veelzijdig wonen, er is namelijk veel te doen en te vinden in een relatief klein gebied. Of je nu zin hebt in een dagje stappen, wat meer ontspanning zoekt of even de natuur in wilt, in Badhoevedorp kan het. Daarnaast zijn er meer dan genoeg voorzieningen en reizen van of naar Badhoevedorp is gemakkelijk te doen. Dit is mooi aangezien Badhoevedorp natuurlijk ook een levendige omgeving met een ligging naast onder andere Amsterdam en Amstelveen.

Woongelegenheid Badhoevedorp

In Badhoevedorp vind je een aantal prachtige grote woningen, maar ook veel leuke knusse woningen. Wonen in Badhoevedorp is helaas wel wat duurder, maar je zit dan wel in een erg fijne plek om te wonen. Bekijk dus toch even of er een leuke woning tussen staat die bij jou past en wie weet woon jij binnenkort heerlijk in Badhoevedorp!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning gevonden in Badhoevedorp? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Daar kan Hyppe je bij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Terwijl jij Badhoevedorp aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Badhoevedorp in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram