Wonen in Barendrecht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Barendrecht

Barendrecht ligt met bijna 50.000 inwoners in het zuidwesten van Nederland, recht onder Rotterdam. In deze eeuwenoude woonplaats is het net buiten de drukke stad erg prettig wonen!

Al eeuwenlang gemoedelijk!

Barendrecht bestaat al veel langer dan iedereen denkt. Er zijn zelfs bewoningssporen gevonden van circa 4900-3500 voor Christus! Tegenwoordig staat Barendrecht vooral bekend als een gemoedelijke en (kind)vriendelijke woonplaats waar het lekker simpel wonen is. Barendrecht is in dat opzicht compleet anders dan Rotterdam, dat aan Barendrecht grenst. In Barendrecht is namelijk bijna alles wat je nodig hebt wel op loopafstand, waardoor het niet aanvoelt alsof het een woonplaats is met 50.000 inwoners.

Barendrecht biedt ook de ruimte om even te ontspannen. Er is namelijk redelijk wat groen te vinden met een paar parken. Barendrecht is gelegen aan de Oude Maas, waardoor er genoeg water in de buurt is en zelfs een hondenstrand!

Wonen en leven in Barendrecht

In Barendrecht is het dus lekker gemakkelijk leven. Ideaal als je in Rotterdam werkt, maar niet in de grote stad wilt wonen. Alle voorzieningen zijn in de buurt van huis te vinden zoals scholen en supermarkten. Mocht te toch even willen stappen buiten Barendrecht, dan zit je gelukkig zo op de A15 of de A29 en ben je zo op de weg. Tenslotte ben je vanaf Barendrecht centrum in 10 minuten op Rotterdam Centraal, waardoor ook reizen met het openbaar vervoer geen grote moeite is.

Woongelegenheid Barendrecht

De bevolking van Barendrecht groeit nog steeds snel, waardoor je er altijd wel enkele nieuwbouwprojecten vindt. Daarnaast staan er ook genoeg woningen in Barendrecht te koop. Dit varieert van klassieke rijtjeshuizen tot leuke woningen aan het water.

Waar je ook van houdt, in Barendrecht is jouw ideale woning vast te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning in Barendrecht op het oog? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou en welke verzekeringen zijn verplicht?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, of maak een online afspraak. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Barendrecht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram