Wonen in Bergen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Bergen

Sinds ongeveer 1900 is Bergen echt een kunstenaarsdorp en trekt het veel schilders, schrijvers en architecten aan. Dit is ook vooral de reden dat er in Bergen veel activiteiten rondom kunst worden georganiseerd. Gelukkig is heeft het dorp ook genoeg te bieden voor iedereen die geen schilder, schrijver of architect is.

Een kunstenaarsdorpje met een sfeervol centrum

Als je veel interesse hebt in kunst is in ieder geval Museum Kranenburgh een mooie plek om te bezoeken. In dit museum wordt namelijk een verzameling kunstwerken van de 'Bergense school' getoond. Daarnaast zijn er nog verschillende andere kunstgaleries en vind je er in de zomermaanden elke donderdag en vrijdag kunstmarkten rondom de Ruïnekerk.

Ook voor mensen die niet zulke kunstliefhebbers zijn is er genoeg te doen in Bergen. Denk bijvoorbeeld aan het Museum Vliegveld Bergen en het Historisch museum het Sterkenhuis. Daarnaast kan het ook heerlijk zijn om het strand en de duinen in Bergen aan Zee te bezoeken.

Wonen en leven in Bergen

In Bergen woon je in een dorpje zonder haast en waar de buitenwereld altijd wat verder weg lijkt. Met de auto is Bergen gelukkig prima bereikbaar door vanaf de A9 de N9 langs Alkmaar te nemen. Met het openbaar vervoer ben je ongeveer anderhalf tot twee uur onderweg naar steden als Haarlem en Amsterdam. Die buitenwereld hoeft voor jou dus gelukkig helemaal niet zo ver weg te zijn. Daarnaast ben je via de N510 in slechts 10 minuten rijden in Bergen aan Zee en sta je daar heerlijk op het strand!

In Bergen en omgeving zijn genoeg scholen te vinden. Het gaat hier om zowel basisscholen als middelbare scholen. Dit betekent genoeg plek op verschillende onderwijsniveaus voor de kinderen om te leren.

Woongelegenheid Bergen

In Bergen zelf zijn verschillende plekken waar prachtige woningen te vinden zijn, maar deze kunnen over het algemeen wel wat duurder zijn. In Bergen aan Zee is wel genoeg te vinden. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen en appartementen in elke prijsklasse. Er is dus vast een woning te vinden die bij je past!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Bergen al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Bergen aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets. Wij zetten de koffie vast klaar!

Bergen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram