Wonen in Berkel en Rodenrijs

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is met ongeveer 32.000 inwoners een groter dorp dan je wellicht zou denken. Tussen Den Haag en Rotterdam in gelegen is het vooral een gezellig dorp dat al een tijdje aardig aan het groeien is qua inwoners!

Gezelligheid en rust in het groen!

In Berkel en Rodenrijs is veel te zien en te beleven, maar ook genoeg ruimte voor recreatie te vinden. Er zijn namelijk enkele musea te vinden, om wat oude cultuur te beleven. Je kunt natuurlijk ook even rustig aan doen wanneer je wilt, bijvoorbeeld door even lekker De Groenzoom te bezoeken. Dit is een prachtig park in het midden van Berkel en Rodenrijs. In dit dorp kun je natuurlijk ook goed winkelen en er zijn verschillende leuke horecagelegenheden.

Wonen en leven in Berkel en Rodenrijs

Zo is het lekker rustig en ontspannen wonen in Berkel en Rodenrijs, echter blijft het natuurlijk een plaats waar 32.000 mensen wonen en dit worden er elk jaar meer. Dit betekent natuurlijk dat dit dorp genoeg te bieden heeft en er meer dan genoeg voorzieningen in de buurt zijn. Het voordeel van wonen in Berkel en Rodenrijs is daarnaast natuurlijk ook dat je in ongeveer een kwartiertje rijden in Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer bent. Ideaal dus als je in één van deze steden werkt!

Woongelegenheid Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is momenteel weinig nieuwbouw te vinden, echter vind je er wel een aantal leuke bestaande woningen in de verkoop. Hierin verschilt het flink qua prijs, dus in elke prijscategorie is wel iets te vinden. Wie weet zit jouw droomwoning hier wel tussen, dus het is natuurlijk het kijken waard!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Berkel en Rodenrijs al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, laten we je overigens niet in de steek. Terwijl jij Berkel en Rodenrijs aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dan zetten we de koffie vast voor je klaar!

Berkel en Rodenrijs in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram