Wonen in Best

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Best

In het midden van de provincie Noord-Brabant, net boven Eindhoven, ligt het dorpje Best. Best is een rustig dorpje met een mooie omgeving en leuke woonwijkjes. Een prettige plek om te wonen dus!

Een rustig dorpje met veel te bieden

Hoewel Best een vrij rustig en klein dorpje is, heeft het meer te bieden van velen denken. Zo vind je in Best zelf redelijk wat gezelligheid met leuke terrasjes en gelegenheid om te winkelen, maar met 'Kermis Best' bijvoorbeeld ook één van de meest bekende kermissen van Nederland. Tot slot heb je in Best ook nog eens een attractiepark, museum en een dierentuin. Meer dan genoeg mogelijkheden om je te vermaken dus! Om Best heen vind je vooral prachtige natuur in de vorm van verschillende natuurreservaten, maar ook twee leuke steden met Eindhoven en Tilburg.

Wonen en leven in Best

Best is een heerlijk dorpje om te wonen. Het is namelijk op veel plekken een gezellig en levendig dorpje, maar ook een plaats waar je lekker tot rust kan komen. Het is voor veel mensen die in Eindhoven werken een ideale uitvalsbasis, wanneer ze lekker rustig willen wonen. Qua voorzieningen is in Best ook alles wel te vinden en reizen is daarnaast ook geen probleem, zowel van als naar Best. Met de A2, A50 en de A58 liggen er namelijk drie snelwegen in en om het dorp heen. Dit maakt het leven in Best toch een stukje makkelijker.

Woongelegenheid Best

In Best zijn redelijk wat koopwoningen te vinden in veel verschillende soorten en maten. Van rijtjeshuizen tot aan grote villa's, in Best is het te vinden. In dorpen zie je vaak dat de woningen snel wat duurder zijn, in Best vind je echter ook enkele goedkopere woningen. Bekijk dus even snel de opties, wie weet staat jouw ideale woning er wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Best al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Best aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Best in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram