Wonen in Beverwijk

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Beverwijk

Bij de naam Beverwijk denk je waarschijnlijk gelijk aan het knaagdier, echter komt de naam daar niet vandaan. De naam Beverwijk komt van het oorspronkelijke 'Beverhem', waar 'Bever' een naam is van een Germaanse man en de toevoeging 'hem' woning over nederzetting van betekent. De omgeving van Beverwijk is erg mooi met genoeg groen en water in de buurt.

Een prachtige en groeiende stad

Beverwijk staat vooral bekend om De Bazaar, dit is (één van) de grootste overdekte markten van Europa. Verder vind je in de stad ook een aantal prachtige oude kerken zoals de Grote Kerk, de Immanuëlkerk en de St.-Agathakerk. Wil je toch even de stad uit? Wijk aan Zee ligt om de hoek, zoals de naam al verklapt kun je daar heerlijk het strand op!

Wonen en leven in Beverwijk

Beverwijk wordt vooral onder jongere gezinnen een steeds populairdere plek om te wonen. De stad is met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de A9 en de A22. Ook met het openbaar vervoer ben je binnen een uur in grote steden als Utrecht en Den Haag. Er zijn in de stad zelf, maar ook in de omgeving een aantal scholen voor alle studieniveaus. Ook voor jonge kinderen is er veel te doen in Beverwijk, zoals dierentuin Animal Farm en verschillende speeltuinen.

Woongelegenheid Beverwijk

Omdat de bevolking in Beverwijk sterk groeit, komen er steeds meer nieuwbouwprojecten voor huizen en appartementen. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om je eigen plekje te vinden in Beverwijk. En wist je dat er een woonboulevard met een showroom van maar liefst 12.000 vierkante meter te vinden is? Genoeg keuze dus om jouw nieuwe woning in te richten!


Hoe kan Hyppe je helpen?

Heb je je woning in Beverwijk al gevonden en is het nu tijd voor de hypotheek? Daar kan Hyppe je bij helpen. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Beverwijk aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets.

Beverwijk in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram