Wonen in Bilthoven

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Bilthoven

Bilthoven is één van de zes dorpen van de gemeente De Bilt en heeft ongeveer 23.000 inwoners. In dit dorp kan je zo vlak naast Utrecht toch lekker ontspannen wonen!

Ontspanning en groen, een typisch Nederlands dorp!

Bilthoven is iets groter dan veel andere dorpen, qua inwoners en qua oppervlakte. Toch heeft Bilthoven veel te bieden dat een klassiek dorp ook te bieden heeft. Dit dorp is namelijk mooi groen en je kunt er ruim en ontspannen wonen. Dit is vooral te vinden in de Utrechtse Golfclub 'De Pan' en de Biltse Duinen, twee ideale plekken voor recreatie en rust.

Wonen en leven in Bilthoven

Heb je een drukke baan en zoek je een rustige plaats om te wonen? Dan is Bilthoven ideaal voor jou! In dit dorp is namelijk genoeg ruimte voor rust en recreatie en daarnaast zijn er ook genoeg voorzieningen. Daarom hoef je dit dorp alleen uit als je dat zelf graag wilt. Er zijn overigens ook genoeg leuke steden in de buurt zoals Utrecht en Hilversum. Gewoon even de N234 nemen, die leidt je naar de A27 en dan is de keuze aan jou waar je dit keer naartoe gaat!

Woongelegenheid Bilthoven

Zoals in de meeste dorpen het geval is, is er ook in Bilthoven weinig nieuwbouw aan de gang. Je vindt wel een aantal leuke woningen in de verkoop, zowel huizen als appartementen. Dus ook in Bilthoven zou jouw droomhuis kunnen liggen, denk er maar eens rustig over na!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Bilthoven al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Laat Hyppe je dan helpen met de hypotheek en verzekeringen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Daarna zijn we nog niet klaar, Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs of maak een online afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bilthoven in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram