Welkom in Blaricum

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Blaricum

Een centrale plek in Nederland, een authentieke omgeving vol groen en de mogelijkheid om groots te wonen met heide, bossen, water en strand in de buurt. Ooit was het dorp een boerennederzetting, maar tegenwoordig is Blaricum een aantrekkelijke gemeente waar slechts iets meer dan 12.000 mensen wonen.

Blaricum, de ideale plek om te leven

Blaricum is een oase van rust in de drukke randstad. Met het relatief kleine inwoneraantal blijft wonen in Blaricum intiem, maar met de gewenste privacy. Blaricum wordt dan ook gezien als ideale plek om te leven. Je kunt hier namelijk heerlijk rustig wonen terwijl je in de drukke stad werkt. De rust in Blaricum wordt vooral gecreëerd door de prachtige groene omgeving en de ruimte die Blaricum biedt voor recreatie. Een prachtig voorbeeld hiervan is het 'Goois Natuurreservaat Blaricummerheide'. De perfecte plek om even je hoofd leeg te maken en te genieten!

 Wonen en leven in Blaricum

In Blaricum kan je dus heerlijk wonen en leven in een prachtig en rustig dorpje. In Blaricum is ook genoeg ruimte om te werken, echter kan het ook zo zijn dat je in de buurt van Blaricum werkt en in Blaricum zelf woont. Dan is het goed om te weten dat je vanuit Blaricum zo op de A1 en de A27 zit, waardoor reizen van en naar Blaricum een kleine moeite is. Mocht je met de trein willen reizen, dan is het het makkelijkst om met de bus naar Bussum of Hilversum te reizen en vanaf daar de trein te nemen.

Voor de jongere gezinnen die erover nadenken om in Blaricum te gaan wonen, is het handig om te weten dat er in Blaricum genoeg scholen zijn en dat deze goed bereikbaar zijn.

Woongelegenheid Blaricum

Een mooi voorbeeld van waar je heerlijk kan wonen is de nieuwbouwwijk Blaricummermeent. Geïnspireerd op het oude Blaricum-Dorp, is Blaricummermeent perfect geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte voor recreatie en waterplezier. Daarnaast staan er nog vele andere woningen te koop in Blaricum. Jouw droomhuis staat er vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning in Blaricum op het oog en ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Met meerdere kantoren in de buurt, voorziet Hyppe je graag van een passend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de buurt van Blaricum? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs op ons kantoor. Dit kost niks en je zit nergens aan vast. Wij gaan alvast koffie zetten!

Blaricum in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram