Wonen in Boxtel

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Boxtel

Boxtel is een historisch dorp in het midden van de provincie Noord-Brabant en telt momenteel iets meer dan 33.000 inwoners. In deze historische stad is het, omringd door groen en leuke steden, fijn en ontspannen wonen.

Een groen en historisch dorp

In Boxtel vind je veel over de historie van het dorp. Denk bijvoorbeeld aan het kasteel Stapelen en de Sint-Petrusbasiliek. Los echter van de bezienswaardigheden zie je ook dat er in dit dorp nog veel oude klassieke gebouwen staan, die altijd mooi zijn om te zien. Daarnaast is de historie niet het enige dat Boxtel zo'n mooi dorp maakt. Daar is al het groen dat in het dorp te vinden is ook deels verantwoordelijk voor, met meerdere is er namelijk nogal wat groen te vinden! Dit zorgt er dan ook voor dat het hier zo prettig en ontspannen leven is, waar je alles lekker rustig op je eigen tempo kunt doen!

Wonen en leven in Boxtel

In Boxtel is het lekker ontspannen leven, maar wel met genoeg leven in de brouwerij om het dorp heen. In Boxtel zelf is namelijk alles lekker in de buurt en het is er niet zo druk, echter liggen er enkele leuke steden in de buurt van dit dorp. Zo heb je Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg allemaal binnen een half uurtje rijden afstand. Gelukkig is dit dorp daarnaast ook goed bereikbaar met de trein.

Woongelegenheid Boxtel

Zoals je over het algemeen ziet bij dorpen in Nederland is dat ze over het algemeen weinig nieuwbouw aanbieden. Je vindt er echter wel meer dan genoeg leuke moderne maar ook klassieke woningen in de verkoop. Dus wat je smaak ook is, je droomwoning zou zomaar eens in Boxtel kunnen liggen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning in Boxtel op het oog? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou en welke verzekeringen zijn verplicht?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, of maak een online afspraak. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Boxtel in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram