Wonen in Breda

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Breda

Breda staat echt bekend als mooie internationale stad in Nederland en doet met ruim 180.000 inwoners qua grootte niet veel onder voor de grootste steden van Nederland. Breda is een prachtige en gastvrije stad, wat het een ideale plaats maakt om te wonen!

Breda: in alle opzichten een unieke stad

Breda heeft de internationale aantrekkingskracht die veel andere steden in Nederland niet hebben vanwege haar ligging en snelle treinverbinding met steden als Parijs en Berlijn. Dit zorgt ervoor dat je in Breda veel toeristen tegenkomt, bijvoorbeeld tijdens vakantieweken of feestdagen zoals Carnaval! Ook buiten Carnaval is er hier echter genoeg te beleven. Breda staat vol met prachtige oude gebouwen en heeft een mooi en oud compact centrum waar je heerlijk kunt stappen. Het is dan ook niet voor niets dat het centrum van Breda in 2017 nog werd verkozen tot beste binnenstad van Nederland.

Wonen en leven in Breda

In Breda komt eigenlijk alles samen. Leuke winkels, gezellige horeca, prachtige gebouwen en een groene omgeving. Daarom heeft Breda bijna alles wel te bieden wat je je kan wensen. Wil je toch even de stad uit? Reizen vanuit Breda is gelukkig geen grote opgave. Vanuit Breda zit je zo op de A16, de A27 of de A58 waardoor reizen met de auto snel en makkelijk is. Als je toch liever met het openbaar vervoer reist, dan is dat ook geen probleem. Reizen met de bus en de trein is allemaal goed geregeld in Breda.

Denk je er als jong gezin over na om in Breda te gaan wonen, dan is het goed om te weten dat er altijd wel genoeg voorzieningen in de buurt van huis zijn. Daarnaast zijn er in Breda genoeg scholen aanwezig die mooi verspreid zijn door de stad heen, waardoor ze makkelijk te bereiken zijn.

Woongelegenheid Breda

In Breda is meer dan genoeg woongelegenheid. Zowel qua nieuwbouw als bestaande bouw bijvoorbeeld in de vorm van oudere karakteristieke woningen staat er genoeg in de verkoop. In elke prijsklasse is wel wat leuks te vinden. Waar je ook van houdt, in Breda zit er vast een ideale woning tussen voor jou!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Breda al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het moet financieren? Bij Hyppe helpen we je graag met het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Of welke verzekeringen zijn verplicht?

Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, laat Hyppe je niet in de steek. Terwijl jij Breda aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Breda in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram