Wonen in Bussum

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Bussum

Bussum staat vooral bekend om de gezellige horeca en winkelstraten, maar ook om de rust die het dorpje biedt. Bussum heeft niet veel eigen industrie, wat een voordeel met zich meebrengt voor de natuur en dus de ontspanning. Daarom is dit dorp ideaal voor als je in de grote drukke stad werkt, maar graag op een rustige plek wilt wonen.

Een gezellig dorpje in een groene leefomgeving

Het fraaie Bussum heeft genoeg te bieden voor een prettig leefgenot. Het dorp is centraal gelegen en past bij iedereen die op zoek is naar een gezellige en knusse leefomgeving in en naast het groen. Met veel ruimte voor buitenrecreatie, kent Bussum veel voorzieningen van een stad. Het dorp heeft een ruim en gevarieerd winkelgebied en nabij het centrum meerdere kantoorvilla’s waar leuke banen te vinden zijn.

Wonen en leven in Bussum

De ruim 33.000 inwoners wonen verdeeld over verschillende kindvriendelijke buurten en wijken die voor rust en veiligheid zorgen. Met een mooie centrale ligging in Nederland is Bussum zowel met de auto als met het openbaar vervoer vanaf vrijwel overal in Nederland makkelijk te bereiken. Met de auto reis je het makkelijkste via bijvoorbeeld de A1. Pak je de trein? Dan heb je de keuze uit twee treinstations, Bussum-Zuid en Naarden-Bussum, en ben je binnen een half uur in Amsterdam.

Hoewel zo'n 20% van de inwoners ouder zijn dan 65 jaar, is de gemiddelde leeftijd steeds verder aan het dalen. Het dorp wordt meer en meer populair bij jonge gezinnen en jonge koppels die op zoek zijn naar een centraal gelegen plek om te wonen. Basisscholen en middelbare scholen zijn er genoeg te vinden en bieden plek voor kinderen van alle onderwijsniveaus. De scholen staan verspreid door de omgeving, waardoor er altijd een school in de buurt is.

Woongelegenheid Bussum

De inwoners zijn verdeeld over verschillende buurten en wijken. Zo zijn in de wijk Het Spiegel, één van de oudste villaparken van Nederland, oude historische panden te vinden die samen met de groene omgeving het straatbeeld bepalen. De wijk Bredius is juist weer meer een stadswijk met een typisch dorps karakter.

Hoewel er qua nieuwbouw momenteel niet veel te vinden is in Bussum, staan er wel genoeg bestaande woningen te koop in verschillende prijsklassen. Er is dus vast een betaalbare woning in Bussum te vinden die precies bij je past!


Waar kan Hyppe jou bij helpen?

Heb je een leuke woning gezien in de omgeving van Bussum? Leuk! Dan is het nu tijd voor de hypotheek. Hyppe kan je hierbij helpen. Dankzij onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's krijg je een eerlijk en betrouwbaar hypotheekadvies.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Bussum aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe nog meer voor jou kan betekenen? Naast hypotheekadvies, helpen we je ook graag bij je verzekeringen en leningen. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertellen we je er alles over. Maak direct een afspraak, of loop eens langs bij één van onze vestigingen.

Bussum in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram