Wonen in De Lier

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in De Lier

De Lier is een dropje met iets meer dan 12.000 inwoners, gelegen in Zuid-Holland tussen Rotterdam en Den Haag in. De Lier is samen met een aantal andere oudere dorpjes onderdeel van de gemeente Westland. De Lier is een rustig dorp om in te wonen, maar allesbehalve saai!

Een rustig dorp, maar een bruisend centrum!

De Lier is ideaal voor mensen die in de grote drukke stad werken en graag in een rustig dorpje hun vrije tijd doorbrengen. De omliggende steden als Den Haag en Rotterdam staan nooit stil, waar de tijd in De Lier tussen al die drukte in toch net iets trager lijkt te gaan. Het is een dorp waar je even echt kan genieten en tot rust kan komen, maar het ook zeker even gezellig kan maken! De Lier heeft namelijk een bruisend centrum met genoeg terrasjes, cafés en restaurants om je heerlijk te vermaken.

Wonen en leven in De Lier

In De Lier woon je dus in een rustig maar vermakelijk dorpje, tussen verschillende grote steden in. Dat de grote steden zo dichtbij liggen is een voordeel, je hoeft nagenoeg nooit ver te reizen mocht je werken in de stad of gewoon even de stad in willen. Rotterdam en Den Haag liggen op een half uurtje rijden, waar Delft zelfs op slechts 20 minuten rijden ligt. Als je liever met het openbaar vervoer reist, dan is het het makkelijkst om met de bus naar het treinstation in Delft te reizen.

Voor de jongere gezinnen die in De Lier willen gaan wonen is het handig om te weten dat er genoeg scholen aanwezig zijn. Deze liggen vooral in en rond het centrum van De Lier en zijn relatief makkelijk te bereiken.

Woongelegenheid De Lier

In De Lier is weinig sprake van nieuwbouw, echter staan er wel veel verschillende soorten woningen van bestaande bouw in de verkoop. Deze woningen vallen ook onder verschillende prijsklassen, waardoor een ideale woning voor jou er vast tussen staat!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in De Lier al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Laat Hyppe je dan helpen met de hypotheek en verzekeringen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien!

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar, Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

De Lier in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram