Wonen in Delft

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Delft

Delft is een stad in het midden van de provincie van Zuid-Holland. Vaak wordt deze stad overschaduwd door Rotterdam en Den Haag, waar het precies tussenin ligt. Delft heeft meer dan 100.000 inwoners en is een grote stad waar genoeg te doen is voor iedereen!

Knusse stad vol cultuur

Delft is een prachtige en knusse stad waar veel cultuur te vinden is, vooral in de vorm van historische monumenten en mooie middeleeuwse architectuur. In het centrum, dat ook vol zit met prachtige architectuur en een aanzienlijk aantal grachten, is meer dan genoeg te doen. Je vindt er veel leuke winkeltjes en meer dan genoeg gezellige horecagelegenheden.

Daarnaast vind je in Delft ook verschillende mooie kerken en verschillende gezellige markten, waardoor er elke dag wel iets anders op de planning kan staan.

Wonen en leven in Delft

In Delft kan je heerlijk leven. Het is een gezellige knusse stad, met prachtige architectuur en een leuk centrum. Er is genoeg te doen en genoeg te vinden, ook wat je nodig hebt zoals voorzieningen. Mocht je toch even de stad uit willen, dan kun je gewoon de A13 nemen en je zit binnen een half uur in Rotterdam of Den Haag.

Woongelegenheid Delft

In Delft staan ze niet stil, er zijn genoeg nieuwbouwprojecten aan de gang om aan de groeiende vraag naar woningen te voldoen. Naast deze nieuwbouw zie je ook genoeg bestaande bouw in de verkoop, waardoor je in ieder geval genoeg keuze hebt. Jouw droomwoning zou zomaar in Delft kunnen staan!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Delft al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Laat Hyppe je dan helpen met de hypotheek en verzekeringen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar, Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs of maak een online afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Delft in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram