Wonen in Den Haag

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Den Haag

Den Haag, officieel ‘s-Gravenhage, is de op twee na grootste gemeente van Nederland met ruim 550.000 inwoners. Daarnaast bevinden het parlement en de regering zich in Den Haag, waardoor Nederland één van de weinige uitzonderingen is waar de regering en het staatshoofd niet in de hoofdstad is gevestigd. Daarnaast is Den Haag natuurlijk ook gewoon een prachtige stad waar veel te doen is en, nog belangrijker, waar je heerlijk kunt wonen.

Den Haag, een stad met voor iedereen wat!

In en rondom het centrum van Den Haag is al meer dan genoeg te zien en te beleven. Denk bijvoorbeeld aan het Mauritshuis, het Haags Historisch Museum en het Paleis Noordeinde. Dat is dan nog maar het topje van de ijsberg. Je kunt de winkelstraten rond de Grote Markt bezoeken. Hier zijn meer dan genoeg winkels, kroegen, cafés en terrasjes te vinden.

Den Haag biedt daarnaast door de hele stad heen ook genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie. Wat dacht je van het Westduinpark, het Haagse Bos of de Scheveningse Bosjes? Wil je er toch graag even helemaal uit? Bezoek dan het prachtige lange strand met allerlei leuke strandtentjes.

Wonen en leven in Den Haag

In Den Haag is er veel variatie qua woonwijken. Van drukke en gezellige woonwijken in het centrum, tot heerlijk rustige woonwijken met veel groen wat verder van het centrum af. Hoewel Den Haag aan de kust ligt, is de stad niet moeilijk te bereiken. Zo liggen de A4, de A12 en de A13 aan de stad. Daarnaast lopen ook de N44 en de N211 door Den Haag, waardoor je met de auto zo op de snelweg bent en makkelijk je bestemming kunt bereiken. Ook met de trein is het goed te doen. Zo ben je in minder dan een uur in Amsterdam.

Ben je op zoek naar leuke basis- of middelbare scholen? Dan heb je genoeg scholen om uit te kiezen. Deze liggen vrijwel allemaal in en rond woonwijken, waardoor ze niet moeilijk te bereiken zijn.

Woongelegenheid Den Haag

In Den Haag is meer dan genoeg woongelegenheid. Er staan genoeg bestaande woningen en appartementen te koop en ook zijn er meerdere nieuwbouwprojecten aan de gang. Dit betekent dus dat er veel keuze is uit verschillende soorten woningen en appartementen in elke prijsklasse. Er zit dus vast een woning bij die perfect bij je past!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Den Haag al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Bij Hyppe helpen we je graag met het regelen van je hypotheek en verzekeringen! Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Of welke verzekeringen zijn verplicht?

Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Den Haag aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kunnen je maandlasten omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Den Haag in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram