Wonen in Deventer

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Deventer

Deventer ligt in het zuidwesten van de provincie Overijssel en is met ruim 101.000 inwoners tot dusver de laatste gemeente die de 100.000 inwoners overschreed. Dat betekent dus in ieder geval dat Deventer steeds meer mensen trekt als woonplaats!

Een levendige stad met een rijke historie!

Deventer is een prachtige stad, vooral omdat de rijke historie van de stad daar zo goed bewaard is gebleven. Dit betekent dat er genoeg bezienswaardigheden door de stad heen zijn. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de Waag en het sfeervolle stadsplein de Brink. Dit soort plekken zijn echte aantrekkers voor zowel toeristen als dagjesmensen. Samen met de horecagelegenheden in het centrum van de stad zorgt dit allemaal voor een gezellige en levendige sfeer in de stad.

Wonen en leven in Deventer

In Deventer is het lekker gezellig leven met een leuke sfeer, genoeg groen en veel voorzieningen in de stad zelf. Dicht in de buurt van Deventer zitten een aantal leuke locaties, zoals Apeldoorn, Zutphen en het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Zeker een aanrader om te bezoeken! Dit is ook makkelijk te bereiken, gewoon A1 of de N348 oprijden.

Woongelegenheid Deventer

Momenteel zijn er een Deventer wel een paar nieuwbouwprojecten aan de gang waar nog enkele huizen te vinden zijn, echter is dit niet erg veel. Qua bestaande verkoop is er gelukkig wel genoeg te vinden op dit moment. Hier kun je veel verschillende soorten woningen vinden, van appartementen en rijtjeshuizen tot oude klassieke woningen en grote villa's. Met een beetje zoekwerk is dus ook jouw ideale woning te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Deventer al gevonden? Dan is het tijd om de financiële zaken te bekijken. Welke hypotheek past het beste bij jouw situatie en welke verzekeringen heb je nodig? Daar kan Hyppe je mee helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt dan ook over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar, Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan zetten wij alvast de koffie klaar!

Deventer in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram