Wonen in Diemen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Diemen

Diemen is een plaats ten zuiden van Amsterdam met veel natuur en water. Het is er op veel plekken dan ook een prachtig gezicht met veel klassieke oude gebouwen en moderne gebouwen. Al met al een mooie plek om te wonen!

Een ideale mix van rust en gezelligheid

In Diemen wonen aardig wat mensen, waardoor het er op veel plekken erg gezellig kan zijn. Zo heb je in het centrum bijvoorbeeld meerdere leuke terrasjes en een aardige gelegenheid om te gaan stappen! Daarnaast is er in Diemen ook veel groen en water te vinden, wat ruimte biedt voor ontspanning en recreatie, maar daarnaast ook zorgt voor een prachtig plaatje. Overigens is het niet alleen de natuur die Diemen een erg mooie stad maakt, Diemen heeft namelijk ook veel verschillende monumenten die het zeker waard zijn om te bezoeken!

Wonen en leven in Diemen

Diemen is van alle markten thuis en fijn om te wonen voor gezinnen van jong en oud. Er is veel te doen, zien en beleven. Daarnaast zijn er in Diemen meer dan genoeg voorzieningen te vinden zoals supermarkten en scholen, in een stad als deze is dat echter geen verrassing. Reizen van een naar Diemen is natuurlijk ook gemakkelijk, met een mooi ligging vlak onder Amsterdam. De stad ligt aan zowel de A1, A9 en A10. Reizen met het openbaar vervoer is daarnaast ook goed te doen als je dat liever doet.

Woongelegenheid Diemen

In Diemen staan redelijk wat woningen in de verkoop. Dit zijn vee verschillende soorten woningen, van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa's. In Diemen zijn de huizen vaak wel wat duurder, maar dan woon je wel in een heerlijke stad! Bekijk even snel de opties die deze stad te bieden heeft, wellicht staat jouw droomhuis er wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Diemen al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Diemen aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Diemen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram