Wonen in Dongen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Dongen

Dongen is een dorp gelegen in het midden van de provincie Noord-Brabant. Dongen telt ongeveer 26.000 inwoners en is een gezellig en veelzijdig dorp, waar het leuk wonen is!

Een veelzijdig dorp met een leuke omgeving

In Dongen zelf is veel te doen. Het heeft verschillende musea, een gezellig centrum en genoeg gelegenheid om te stappen. Ook als je gezellig op een terrasje wilt zitten hoef je over het algemeen niet ver te zoeken. Daarnaast is er in Dongen ook genoeg groen te vinden waar je de ruimte vindt voor ontspanning. Als je van wandelen houdt, dan is het zeker een aanrader om eens langs De Donge te wandelen. Deze rivier is omringd door groen en je vindt er leuke wandelroutes!

Wonen en leven in Dongen

In Dongen is het prettig leven in een leuk en veelzijdig dorp. Er is genoeg te ondernemen en met meer dan genoeg voorzieningen, sportclubs en scholen hoef je ook niet snel het dorp uit. Dat betekent niet dat er vlak buiten Dongen niets te doen is. Dongen ligt namelijk tussen steden als Breda, Tilburg en Waalwijk in. Deze steden liggen allemaal op ongeveer 20 minuten rijden, wat goed te doen is. Het is dan ook fijn dat het makkelijk reizen is met de auto en het openbaar vervoer, zowel van als naar Dongen.

Woongelegenheid Dongen

In Dongen zijn zowel veel leuke woningen als woonbuurten te vinden. Of je nu op zoek bent naar een huis of een appartement, in elke prijsklasse is wel iets te vinden. Bekijk dus even snel de opties in Dongen, misschien zie je zelfs wel je toekomstige droomwoning staan!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Dongen al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Dongen aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Dongen in Beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram