Wonen in Dordrecht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Dordrecht

Dordrecht is met meer dan 120.000 de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Dordrecht heeft als één van de oudste steden een rijk verleden en is met haar prachtige omgeving een fijne plek om te wonen!

Historische stad omringd door water

Dordrecht heeft een eeuwenoud centrum vol met talloze monumenten en verschillende musea. Dordrecht is gelegen aan drie rivieren en heeft in en rond de stad zelf meer dan genoeg groen. Dordrecht heeft dus ook zeker een mooie omgeving die in de grote stad toch ruimte biedt voor ontspanning en recreatie. Daarnaast ligt het Nationaal Park De Biesbosch vrijwel in de achtertuin!

Als je van shoppen houd, zit je in Dordrecht goed! Door de stad heen zijn er meer dan genoeg unieke boetiekjes te vinden.

Wonen en leven in Dordrecht

In Dordrecht is meer dan genoeg te doen en te vinden. Er is een prachtige natuur, een leuk centrum en er zijn genoeg voorzieningen (zoals scholen en supermarkten) te vinden. Wat wonen in Dordrecht echter ook prettig maakt, is dat er enkele leuke steden in de buurt liggen. Rotterdam, Den Haag en Brede liggen allemaal binnen drie kwartier rijden als je de A16 oprijd vanuit Dordrecht.

Woongelegenheid Dordrecht

In Dordrecht zijn ze druk bezig met verschillende nieuwbouwprojecten voor zowel huizen als appartementen. Hier staan een aantal leuke woningen tussen, voor een redelijke prijs. Mocht je toch meer op zoek zijn naar een meer klassieke woning, ook deze zijn in Dordrecht te vinden. Meer dan genoeg keuze dus!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Dordrecht al gevonden? Dan kan het verstandig zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Daarna blijft Hyppe je bijstaan, wij blijven namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek! Bovendien is het eerste gesprek bij Hyppe geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Dordrecht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram