Wonen in Dronten

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Dronten

Dronten, het plaatsje gelegen in het oosten van Flevoland waar veel agrarische studenten gaan studeren aan de CAH Vilentum Hogeschool. Dronten heeft echter meer te bieden dan alleen studeren. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte voor recreatie en de mogelijkheid om eindeloos te winkelen. Op dit stukje voormalig Zuiderzee kun je meer doen dan je denkt. Niet alleen tijdens een bezoek, maar ook wanneer je er woont.

Gezelligheid, groen en rust

Wat allereerst opvalt aan Dronten is dat het grootste gedeelte van de stad groen is. Dit zijn vooral polders, maar er zitten ook veel plaatsen tussen die ruimte bieden voor rust en recreatie. Een voorbeeld hiervan is het Van Veldhuizenbos. Een heerlijk ruim gebied om bijvoorbeeld te fietsen en ideaal om even je hoofd leeg te maken en een stukje te gaan hardlopen. Daarnaast kun je in het gezellige winkelcentrum 'SuyderSee', in het centrum van Dronten, eindeloos winkelen. Als je eenmaal genoeg hebt gewinkeld kun je even bijkomen op één van de vele gezellige terrasjes.

Wonen en leven in Dronten

In Dronten kan je erg prettig wonen. Het is groen, rustig, gezellig en er is erg veel ruimte voor recreatie. Een groot voordeel van Dronten is dat er een station is, waardoor reizen door de rest van Nederland gelijk een stuk makkelijker wordt. Reis je toch liever met de auto? Dat gaat het makkelijkst via de N305, N307 en de N309. Dronten zit dus niet direct verbonden aan een snelweg, maar reizen langs deze provinciale wegen is erg makkelijk. Door Dronten heen zijn genoeg scholen te vinden en deze liggen mooi door de stad heen verdeeld, waardoor er altijd wel eentje in de buurt van huis ligt.

Woongelegenheid Dronten

In Dronten zijn momenteel enkele nieuwbouwprojecten aan de gang, maar over het algemeen gaat dit om duurdere villa's. Valt dit boven je prijsklasse? Geen zorgen, in Dronten zijn namelijk veel verschillende soorten woningen en appartementen te vinden. In elke prijsklasse. Met een beetje zoekwerk kom je dus vast een woning of appartement tegen die perfect past bij jou!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Dronten al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het moet financieren? Bij Hyppe helpen we je graag met het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Of welke verzekeringen zijn verplicht?

Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Dronten aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Dronten in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram