Wonen in Ede

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Ede

Ede is een stad in het westen van de provincie Gelderland met ongeveer 75.000 inwoners. In Ede vind je veel cultuur, een belangrijk stukje geschiedenis en bovenal een fijne plaats om te wonen!

Stad vol met zowel natuur als cultuur

Ede zit vol met cultuur, voornamelijk in de vorm van verschillende musea en monumenten. Deze cultuur verwijst onder andere naar een belangrijk stukje geschiedenis vanuit de Tweede Wereldoorlog. Hier gaat het namelijk om de Slag om Arnhem, waar Ede een belangrijke rol speelde vanwege de luchtlanding van geallieerde troepen als onderdeel van Operation Market Garden. Deze operatie wordt nog jaarlijks herdacht met luchtlandingen en een programma voor jong en oud. Dit trekt dan ook jaarlijks duizenden bezoekers.

Naast alle cultuur en geschiedenis vind je in deze relatief grote stad toch ook veel groen en daarmee meer dan genoeg ruimte voor recreatie en ontspanning.

Wonen en leven in Ede

In Ede is het verrassend ontspannen wonen in een mooie groene omgeving. Je vindt er namelijk meerdere natuurreservaten, parken en mooie wandelroutes. Daarnaast is er genoeg te doen en zijn er ook voldoende voorzieningen te vinden. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat het niet leuk is om zo af en toe de stad uit te gaan, om Ede heen is namelijk ook genoeg te doen. Zo zit je vanaf de A12 binnen 20 minuten rijden in De Hoge Veluwe of Arnhem.

Woongelegenheid Ede

Er zijn veel nieuwbouwprojecten aan de gang en er staan veel woningen in de verkoop. In Ede zijn ze dus hard bezig om de aanhoudende groei in de vraag naar woningen aan te kunnen. Er zijn momenteel dus genoeg huizen en appartementen te vinden in elke prijsklasse. Genoeg keuze dus om jouw ideale woning er tussenuit te vissen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je droomwoning in Ede al hebt gevonden. Dat betekent dat het nu tijd is voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Dit kan daarnaast ook over een paar jaar weer anders zijn, het is dus belangrijk om dit in de gaten te houden.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of maak een online afspraak. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Ede in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram