Wonen in Emmen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Emmen

In het oosten van de provincie Drenthe en daarmee ook het oosten van Nederland ligt de stad Emmen. Met meer dan 50.000 inwoners is Emmen een leuke en gezellige stad om te wonen!

Klassieke stad vol met gezelligheid

Emmen is een stad waar nog altijd veel klassieke bouw te vinden is, zowel in het centrum als in verschillende woonwijken. Daarnaast is er in Emmen ook veel gezelligheid te vinden, wat natuurlijk niet onbelangrijk is. Dit zit in het centrum met leuke terrasjes en winkeltjes waar je je kan vermaken, maar ook enkele gelegenheden voor een leuk dagje uit. Tot slot kun je in Emmen ook nog hunebedden vinden, wat ook indrukwekkend is om te zien.

Wonen en leven in Emmen

Emmen kan ver reizen zijn vanaf veel andere grote steden, gelukkig is er in en rondom Emmen zelf dus veel te doen. Je vindt er genoeg voorzieningen, zoals scholen en winkels. Om de stad heen en in de stad zelf is daarnaast ook genoeg groen te vinden. Vanaf de A37 en verschillende provinciale wegen is Emmen ook goed te bereiken met de auto, waardoor je ook prima de stad even uit kan als je dat wilt.

Woongelegenheid Emmen

In Emmen vind je ook een divers aanbod aan woningen. Veel verschillende woningen met verschillende bouwstijlen en prijscategorieën. Dit zorgt in ieder geval voor een mooi aanbod, dus kijk snel of er iets voor jou tussen zit!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Emmen al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Emmen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram