Wonen in Enschede

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Enschede

Enschede ligt in de regio Twente in het oosten van Overijssel, tegen de grens van Duitsland aan. De stad heeft een leuke binnenstad en staat bekend om de vele festivals die er elk jaar worden georganiseerd. Gezellig is het er eigenlijk altijd wel!

Een echte studentenstad

Enschede wordt gezien als één van de leukste studentensteden van Nederland. Enschede heeft namelijk veel te bieden wat echt bij studenten past, zoals festivals en een veel horecagelegenheden. Dit betekent natuurlijk niet dat de stad alleen voor studenten leuk is, integendeel!

Er zijn veel horecagelegenheden in en rond het centrum te vinden. Leuke cafés, goede restaurants en gezellige terrasjes. Daarnaast zijn deze horecagelegenheden over het algemeen goedkoper dan in de rest van Nederland. Wil je even de natuur in? Ook dat is mogelijk in de omgeving. Zo kun je even helemaal tot rust komen!

Wonen en leven in Enschede

Leven in Enschede is erg prettig. Je kunt er leuk winkelen en lekker stappen. Er is eigenlijk altijd wel wat te doen. Daarnaast is leven in Enschede over het algemeen ook niet duur, wat altijd fijn is! Hoewel er genoeg voorzieningen te vinden zijn zoals scholen en supermarkten, kan het toch zijn dat je soms even liever de stad uit gaat. Dit is makkelijk te doen door via de A35 richting het westen van Nederland te rijden, of via de N35 richting Duitsland te gaan. In Enschede is overigens ook gewoon een treinstation te vinden, dus je hoeft niet zelf te rijden als je hier geen zin in hebt.

Woongelegenheid Enschede

Er zijn veel nieuwbouwprojecten aan de gang en er staan veel woningen in de verkoop. Dat maakt dat er dus genoeg te vinden is in elke prijsklasse. Genoeg keuze dus om jouw ideale woning er tussenuit te vissen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Enschede al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Laat Hyppe je dan helpen met de hypotheek en verzekeringen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar, Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs of maak een online afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Enschede in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram