Wonen in Epe

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Epe

Epe is een stad en gemeente in het noorden van de provincie Gelderland. In de stad Epe wonen en kleine 15.000 mensen en dit aantal blijft, niet zonder reden, toch wel groeien de laatste tijd!

Veel te zien, veel te beleven

Met een ligging in de Veluwe staat Epe bekend om de ruimte voor ontspanning en recreatie. Je kan er lekker wandelen door de bossen of over de heiden, genieten bij het zwembad, maar ook even rustig een museum bezoeken. Met meer dan genoeg groen en een gezellig centrum met meerdere horecagelegenheden is er eigenlijk altijd wel wat leuks te doen. Daarom is Epe een ideale plaats voor iemand die graag thuis wat ontspanning zoekt met genoeg natuur dicht bij huis, maar ook van een uitstapje houdt.

Wonen en leven in Epe

In Epe is het mooi, maar vooral ook prettig wonen met genoeg voorzieningen in de buurt van huis. De ligging van de stad is dan ook ideaal, in de Veluwe en relatief centraal in Nederland. Dit maakt het reizen gelijk een stuk makkelijker en bied je zo ook meer opties om buiten de stad te werken, maar toch in buurt van huis. Als je de A50 of de N309 neemt zit je zo in leuke steden als Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Woongelegenheid Epe

Nieuwbouw is momenteel amper te vinden in Epe, maar gelukkig vind je er wel genoeg variatie van bestaande woningen in de verkoop. Of je nu op zoek bent naar een knus rijtjeshuis, een leuke twee-onder-een-kapwoning of een prachtige en grote villa midden in de natuur. Misschien zit jouw droomwoning er wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Epe, maar weet je niet hoe je dit moet financieren? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je niet in de steek, integendeel! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen in Epe voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Epe in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram