Wonen in Etten-Leur

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente richting het oosten van de provincie Noord-Brabant en telt momenteel meer dan 44.000 inwoners. Zo vlak buiten Breda vind je in Etten-Leur veel groen en meer dan genoeg cultuur!

Groen, cultuur en gezelligheid!

Etten-Leur is onder dagjesmensen in ieder geval een populaire plek om te bezoeken, omdat er ook veel te zien en te ondernemen is. Allereerst vind je er veel groen met meerdere parken, prachtige wandelroutes en een natuurgebied helemaal in het zuiden van de gemeente. Daarnaast kun je er ook heel leuk winkelen en stappen. Dit biedt dus allemaal meer dan genoeg ruimte voor plezier, ontspanning en recreatie.

Daarnaast vind je ook genoeg cultuur in deze woonplaats. Het interessante is namelijk dat veel historische personen verbonden zijn aan Etten-Leur, zoals Vincent van Gogh. Daardoor merk je dat er ook bepaalde musea en straatnamen naar deze historische personen zijn vernoemd.

Zoek je ook een beetje gezelligheid, in Etten-Leur zijn regelmatig evenementen. Zo heb je meerdere festivals en bijvoorbeeld ook het kerstcircus.

Wonen en leven in Etten-Leur

In Etten-Leur woon je in een mooie historische gemeente vol met cultuur. Er is daarnaast altijd wel wat leuks te doen en er zijn genoeg voorzieningen in de buurt. Als je even op je vrije dag ergens anders naartoe wilt om lekker te stappen, dan zit je binnen 15 minuten in Breda terwijl ook Tilburg en Rotterdam minder ver zijn dan je denkt. Gewoon even de A58 of de N389 op en je bent er zo!

Woongelegenheid Etten-Leur

Ben je op zoek naar een koopwoning? Dan kun je deze gelukkig genoeg vinden in de verkoop. Je vindt hier veel variatie qua woningen, van knusse rijtjeshuizen tot grote villa's. De keuze is dus aan jou, maar er is best een kans dat jouw droomwoning te vinden is in Etten-Leur!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Etten-Leur al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar, want Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs of maak een online afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Etten-Leur in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram