Wonen in Groningen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Groningen

Groningen, soms ook wel 'Het Hoge Noorden' genoemd, is een mooie stad met een leuke sfeer en een mooie mix tussen authenticiteit en moderne hotspots. Groningen is een onwijs leuke stad en zeker een prettige stad om te wonen.

Levendige, mooie studentenstad

Groningen staat bekend als een studentenstad met een levendige sfeer, maar daarnaast is Groningen ook een erg mooie stad. Groningen heeft namelijk prachtige monumenten en een geweldige binnenstad. Deze binnenstad biedt een grote voetgangerszone met veel leuke winkels, een ideale plek om te winkelen! In Groningen en de omgeving is ook veel groen te vinden. In de stad Groningen zelf heb je meerdere parken, waardoor je in de drukkere stad toch ruimte hebt voor ontspanning en recreatie.

Wonen en leven in Groningen

Omdat het vanaf Groningen best ver reizen is naar veel andere steden, is het prettig dat er zoveel in Groningen zelf te doen en te zien is. Daarnaast zijn er in Groningen genoeg voorzieningen als scholen en supermarkten te vinden, dat maakt alles natuurlijk een stuk makkelijker. Mocht je toch even Groningen uit willen, dan is het handig om de A7 of de A28 te nemen. Reizen met de trein is ook nog een goede optie vanuit Groningen, waar uiteraard een treinstation te vinden is.

Woongelegenheid Groningen

In Groningen wordt nu hard gewerkt aan nieuwe woningen, om de groeiende vraag naar woningvraag in Groningen bij te houden. Deze nieuwbouw zorgt er samen met de bestaande bouw in de verkoop in ieder geval voor dat je genoeg keuze hebt!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Groningen al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Groningen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram