Wonen in Haarlem

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Haarlem

Haarlem, gelegen aan de rivier Spaarne en hoofdstad van de provincie Noord-Holland, is vooral bekend om zijn hofjes en historische gebouwen zoals De Hoofdwacht, de St. Bavokerk en het stadhuis. Daarnaast is een bezoek aan De Molen de Adriaan iets wat je niet mag missen! Dit is nog niet alles, want de stad telt ook nog eens ruim 1100 rijksmonumenten. Meer dan genoeg te beleven voor de geschiedenisliefhebbers dus!

Een prachtig historisch centrum

Naast vele historische gebouwen door de stad heen, heeft Haarlem een ook prachtig historisch centrum waar vrijwel iedereen zich kan vermaken. Dit centrum wordt omringd door grachten en singels en heeft met zijn vele karakteristieke straatjes, unieke winkels en prachtige monumenten meer dan genoeg te bieden. Daarnaast vind je in het centrum van Haarlem ook nog één van de mooiste pleinen van Nederland, De Grote Markt. Hier en in vele andere straatjes in Haarlem, zoals De Grote Houtstraat, kun je eindeloos winkelen.

In de buurt van Haarlem heb je ook genoeg groen en ruimte voor recreatie. Iets ten westen van de stad ligt het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Daarnaast ben je in iets meer dan 10 minuten rijden op het strand. Meer dan genoeg ruimte om even tot rust te komen dus.

Wonen en leven in Haarlem

In Haarlem hangt altijd wel een gezellige sfeer. Dit samen met veel kindvriendelijke woonwijken en veel leuke plekken en activiteiten die altijd wel in de buurt te vinden zijn, maakt Haarlem een ideale plek om te wonen. Daarnaast is Haarlem ook goed te bereiken vanaf de A200, N200, N205 en de N208. Via het treinstation is reizen met het openbaar vervoer ook gemakkelijk. Daarnaast is ook een vakantie naar het buitenland geen grote operatie, Schiphol ligt namelijk op slechts 20 minuten rijden.

Voor jonge gezinnen die in Haarlem willen gaan wonen, is het goed om te weten dat er in Haarlem meer dan genoeg scholen zijn. Deze liggen mooi verdeeld door de stad heen, waardoor er altijd wel eentje dicht bij huis is.

Woongelegenheid Haarlem

In Haarlem zijn momenteel een aantal nieuwbouwprojecten aan de gang waar de verkoop al van gestart is. Hier gaat het om een aanbod van verschillende soorten woningen en appartementen. Ook qua bestaande bouw zijn er verschillende soorten opties op de markt. In vrijwel elke prijsklasse worden woningen en appartementen aangeboden, waardoor er vast een ideale woning voor jou tussen zit!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Haarlem al gevonden, maar zijn de hypotheek en de verzekeringen een puntje van zorg? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie en welke verzekeringen heb je nodig? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en de verzekeringen eenmaal geregeld zijn, laat Hyppe je niet zomaar links liggen. Terwijl jij Haarlem aan het verkennen bent, blijven wij namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Haarlem in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram