Wonen in Hasselt

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hasselt

Hasselt is een plaats gelegen in het noordwesten van de provincie Overijssel. Hasselt telt ongeveer 7500 inwoners en is ideaal om lekker rustig te wonen!

Leuke oude Hanzestad

Hasselt heeft een leuk klassiek gevoel met een aantal oudere gebouwen en mooie grachten. Hasselt is daarnaast ook mooi door het groen, maar vooral het water dat er te vinden is. Dwars door Hasselt heen loopt namelijk het 'Zwarte Water', wat op veel plekken een erg mooi gezicht is. Het is er vooral lekker rustig wonen. Met genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie, maar ook gelegenheid om te winkelen en op het terras te zitten. Een mix van rust en gezelligheid dus!

Wonen en leven in Hasselt

Voor een plaats met minder dan 8000 inwoners is er meer te doen dan je denkt, zowel in als om Hasselt heen. In Hasselt zelf heb je een klein maar gezellig centrum en genoeg voorzieningen. Daarnaast is het fijn dat het met meerdere provinciale wegen makkelijk reizen is van en naar deze oude Hanzestad. Het is dus ook een kleine moeite om bijvoorbeeld naar Zwolle te gaan, als je eens ergens anders naartoe wilt.

Woongelegenheid Hasselt

In Hasselt staan minder woningen in de verkoop dan in veel andere plaatsen, het is dus heel goed zoeken en de markt in de gaten houden. Er zijn echter wel erg mooie woningen in Hasselt, dus jouw droomwoning zou er zomaar tussen kunnen staan!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Hasselt al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Hasselt aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Hasselt in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram