Wonen in Heemstede

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Heemstede

Heemstede is een stad in het zuidwesten van de provincie Noord-Holland en telt momenteel ongeveer 27.500 inwoners. In Heemstede is het prettig wonen op slechts 10 kilometer van de kust!

Een prachtige stad met een ideale ligging

De ligging is een grote reden waarom Heemstede zo'n prettige plaats is. Rijd richting het westen en je zit binnen een kwartier op het strand van Zandvoort, rijd richting het oosten en voor je het weet ben je in Amsterdam. Zo is er altijd iets leuks te doen in de buurt. In Heemstede zelf vind je daarnaast ook genoeg te doen. Je vindt er namelijk een gezellig centrum met genoeg gelegenheid om te winkelen en te stappen. Er ligt daarnaast ook een prachtig wandelbos, waar je even heerlijk tot rust kunt komen en kan genieten van de natuur.

Wonen en leven in Heemstede

Heemstede is een mooie en veelzijdige stad waar je heerlijk kunt wonen. Met genoeg voorzieningen, maar ook genoeg natuur en gezelligheid in de buurt is er altijd wel iets te doen. Reizen van en naar één van de leuke woonwijken in Heemstede is ook niet moeilijk met verschillende provinciale wegen die door de stad heen lopen. Ook met het openbaar vervoer reizen is een kleine moeite, dus de enige vraag die je jezelf hier kan stellen is: waar ga je als eerst naartoe?

Woongelegenheid Heemstede

In Heemstede vind je genoeg woongelegenheid met vrijwel alle soorten woningen in alle prijscategorieën in de verkoop. Heemstede staat bekend als een veilige stad met vriendelijke inwoners, dus wennen is gemakkelijk. Bekijk dus snel de woongelegenheid, wellicht staat jouw droomhuis ertussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Heemstede al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Heemstede aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets. Wij zetten de koffie vast klaar!

Heemstede in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram