Wonen in Heerhugowaard

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Heerhugowaard

Met een kleine 60.000 inwoners is Heerhugowaard uitgegroeid tot een kleine maar gezellige stad. De duurzaamheidsprojecten en moderne voorzieningen die er te vinden zijn maken Heerhugowaard ook een bijzonder moderne stad. Heerhugowaard heeft ook een prachtige omgeving met weilanden en kleine dropjes om de stad heen en leuke parkjes in de stad zelf. Al met al is Heerhugowaard dus een heerlijke plek om te wonen!

Gezellige kleine stad met een prachtige omgeving!

Heerhugowaard mag dan wel klein zijn, maar er is meer te doen dan je denkt. In het moderne stadshart met genoeg terrasjes en restaurants kan je heerlijk stappen, maar je kunt er ook lekker shoppen! In het stads hart van Heerhugowaard ligt namelijk het winkelcentrum 'Middenwaard'. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. De prachtige omgeving maakt Heerhugowaard ook een ideale plek om even tot rust te komen. Met meerdere parken en zelfs een strand in de stad zelf zijn er genoeg plaatsen om even te ontspannen.

Wonen en leven in Heerhugowaard

De kleine omvang van Heerhugowaard is nu precies wat het ook zo prettig maakt om er te wonen, alles is lekker dichtbij. Vooral als je kijkt naar voorzieningen als supermarkten en scholen. Daarnaast is er de laatste paar jaar goed aan de wegen gewerkt in Heerhugowaard, waardoor het verkeer ook prima geregeld is. Met de N194, N241, N242 en de N508 lopen er meerdere provinciale wegen door de stad heen. Dit maakt het reizen met de auto van, naar en door Heerhugowaard erg makkelijk. Met de bus kun je daarnaast binnen 15 minuten in Alkmaar zijn en als je toch iets verder weg moet of wilt reizen, is dat gemakkelijk te doen via het treinstation in Heerhugowaard zelf.

Woongelegenheid Heerhugowaard

In Heerhugowaard staan ze ook niet stil wat betreft het bouwen van huizen. Er zijn momenteel meerdere nieuwbouwprojecten aan de gang met verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen. Woon je toch liever in een iets oudere woonwijk? Ook qua bestaande bouw staat er genoeg in de verkoop. Al met al staat er vast een ideale woning voor jou in Heerhugowaard!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb jij je droomwoning al gevonden in Heerhugowaard? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Dit zijn best lastige zaken, maar gelukkig kan Hyppe je hierbij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen eenmaal geregeld zijn, laat Hyppe je overigens niet in de steek. Terwijl jij Heerhugowaard aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust even langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, wij zetten de koffie alvast klaar!

Heerhugowaard in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram