Wonen in Heerlen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Heerlen

Veel zuidelijker in Nederland dan Heerlen kom je niet. Deze stad met ruim 85.000 inwoners ligt namelijk in het zuidoosten van de provincie Limburg. In deze gezellige stad is er genoeg te doen en is het heerlijk wonen!

Gezelligheid tussen de heuvels

Heerlen is een erg leuke stad met vriendelijke mensen en een erg gezellig centrum. Heerlen staat namelijk vooral bekend om haar winkelaanbod en heerlijke terrasjes, zowel in als buiten het centrum. Dit maakt deze stad ideaal om te gaan stappen. Met ook nog meer dan genoeg groen om je heen is het echt genieten zo tussen de heuvels van Limburg.

Wonen en leven in Heerlen

In Heerlen is het prettig wonen en leven, eigenlijk alles is er wel te vinden. Je vindt er genoeg voorzieningen en een aantal leuke uitstapmogelijkheden. Daarnaast is het ook leuk om zo dicht bij de grens te wonen van zowel België als Duitsland. Wil je toch liever in Nederland stappen? Neem dan gewoon even de A76 die langs de stad loopt.

Woongelegenheid Heerlen

In Heerlen is momenteel genoeg te vinden in de verkoop. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw heeft er genoeg te bieden. Verschillende soorten woningen in verschillende soorten prijscategorieën. Daarnaast is er ook een woonboulevard, de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe woning!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Heerlen al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek! Vind je het toch iets te ver? Maak dan direct een online afspraak! Dit eerste gesprek is, zowel online als op locatie, gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast, wel zo eerlijk!

Heerlen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram