Wonen in Heiloo

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Heiloo

Heiloo is een dorp en een gemeente met bijna 25.000 inwoners gelegen in Noord-Holland, vlak onder Alkmaar. Dit dorp is de laatste jaren flink in populariteit gegroeid en dat is niet voor niets!

Sfeervol en knus

Heiloo is een heerlijk sfeervol en knus dorpje, waar je tussen het groen woont. Dit maakt het een ideale plaats om lekker te ontspannen. Langs de duinen bij Egmond aan Zee heb je veel verschillende wandelroutes en fietspaden. Dus of je nu wilt ontspannen in een park in het dorp zelf, of dat je liever een kwartiertje rijdt om vervolgens heerlijk langs het strand te lopen. De keuze is aan jou!

Wonen en leven in Heiloo

In Heiloo woon je dus lekker ontspannen, maar er is ook genoeg leuks te doen. Je vindt er namelijk genoeg leuke horecagelegenheden en enkele leuke winkelstraatjes. Daarnaast zijn er in dit dorp genoeg voorzieningen als scholen en zelfs een NS-station. Heiloo is dus niet alleen een dorp waar je lekker kunt wonen, maar ook een dorp waar het gewoon leuk is om te zijn!

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat je dicht bij de A9 woont, waardoor je zo richting het zuiden kan rijden om even Amsterdam of Haarlem te bezoeken!

Woongelegenheid Heiloo

Dat Heiloo snel populairder wordt is niet onopgemerkt gebleven. Er zijn namelijk enkele nieuwbouwprojecten aan de gang om zo de groeiende vraag naar woningen aan te kunnen. Mocht je daar je droomhuis echter nog niet vinden, raak dan niet in paniek. In Heiloo zijn namelijk veel leuke woonwijken met verschillende karakters, dus je zou zomaar een woning kunnen vinden die perfect bij je past!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Heiloo gevonden en is het nu tijd voor de hypotheek en verzekeringen? Dan kan Hyppe je hierbij helpen. We kijken graag met je mee en laten je de mogelijkheden zien voor jouw persoonlijke situatie. Een goed, eerlijk en betrouwbaar advies geven vinden we belangrijk. Daarom hebben we onafhankelijke adviseurs die beschikken over de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen eenmaal geregeld zijn, dan blijven we bij Hyppe gewoon voor je op de uitkijk staan. Kan je rente omlaag, of je rendement juist omhoog? Dan laten we je dit direct weten. Zo houd je zelf alle controle en helpen we je waar nodig, met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan leggen we het je uit!

Heiloo in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram