Wonen in Helmond

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Helmond

Helmond is een prachtige historische stad met bijna 100.000 inwoners, gelegen in Noord-Brabant. Helmond heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de prachtige en leuke stad om te wonen die het nu is.

Van textiele nijverheid tot historische stad

Eeuwenlang stond Helmond bekend als het centrum van textiele nijverheid, echter heeft Helmond zich na de 19e eeuw echt ontwikkeld tot de leuke stad die het nu is. Tegenwoordig is het namelijk een stad met prachtige historische gebouwen en een plek waar je heerlijk kan shoppen, stappen en ontspannen. Helmond heeft meer dan genoeg leuke winkeltjes en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast is Helmond met genoeg groen en meerdere parken ook een ideale omgeving om even lekker tot rust te komen.

Wonen en leven in Helmond

In Helmond zelf is meer dan genoeg te doen. Van musea bezoeken tot shoppen en van lekker stappen tot heerlijk ontspannen. Voor dit en veel andere zaken hoef je Helmond dus niet uit, maar wellicht wil je soms ook even ergens anders naartoe. Gelukkig is dat zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te doen. Met de auto zit je vanuit Helmond zo op meerdere provinciale wegen zoals de N270 die dwars door de stad loopt. Daarnaast is er een treinstation in Helmond, wat reizen met de trein een stuk makkelijker maakt.

Woongelegenheid Helmond

In Helmond zijn ze druk bezig met meerdere nieuwbouwprojecten om de stijgende vragen naar woningen aan te kunnen. Dit, samen met de bestaande bouw in de verkoop, zorgt ervoor dat er in ieder geval genoeg keuze is!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Helmond, maar weet je niet precies hoe je het moet regelen met de financiering? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je niet in de steek, integendeel! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen in Helmond voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Helmond in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram