Wonen in Hengelo

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hengelo

Hengelo ligt met ruim 80.000 inwoners in het oosten van de provincie Overijssel, op ongeveer 10 kilometer van de grens met Duitsland. Deze voormalige industriestad heeft zich ontwikkeld tot een bom van streekgeschiedenis en een fijne plek om te wonen.

Van industriestad tot leuke woongemeente

Hengelo stond bekend als industriestad, die vooral veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie. Tegenwoordig heeft Hengelo zich ontwikkeld tot een leuke gemeente om te wonen, met erg veel streekgeschiedenis vertoond in verschillende musea. Het woonplezier stijgt in Hengelo, omdat het ook een erg fijne omgeving is. Je kunt er lekker stappen in het centrum, maar er is ook genoeg groen waardoor er genoeg ruimte is voor ontspanning en recreatie.

Wonen en leven in Hengelo

Hengelo wordt een steeds fijnere plek om te wonen. Sterker nog, Hengelo is een van de snelst stijgende plaatsen op de ranglijst van woonaantrekkelijkheid. Overigens is de gehele regio Twente erg leuk om te bezoeken. Dit is gelukkig ook makkelijk te doen met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Hengelo is het het best om de A1 te nemen, die door de stad heen loopt. In Hengelo is ook een treinstation, wat het reizen met het openbaar vervoer toch een stuk makkelijker maakt.

Voor jongere gezinnen die er over nadenken om in Hengelo te gaan wonen is het goed om te weten dat er genoeg scholen zijn. Dit maakt het makkelijker om voor de best mogelijke opleiding te zorgen voor de kinderen!

Woongelegenheid Hengelo

In Hengelo zijn ze hard bezig met nieuwbouwprojecten om te voldoen aan de groeiende vraag naar betaalbare woningen. Dit, samen met de bestaande bouw in de verkoop in Hengelo zorgt voor genoeg keuze!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning in Hengelo op het oog en ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Hyppe voorziet je graag van een passend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe allemaal voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs! Vind je Huizen toch wat te ver rijden? Maak dan gelijk een afspraak via de website, Hyppe kan je namelijk ook online helpen! Of het eerste gesprek nu face to face of online is, het is gratis en je zit nergens aan vast. Dat is wel zo eerlijk.

Hengelo in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram