Wonen in Hilversum

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hilversum

Een huis kopen of huren in Hilversum is zonder twijfel een goed idee voor iedereen die centraal en groen wil wonen. Hilversum is een prachtige stad gelegen in ‘t Gooi en staat bij de meeste mensen bekend als Mediastad van Nederland. Dit laatste is het gevolg van het feit dat (bijna) alle publieke omroepen hun kantoren hebben in Hilversum. Daarom vind je hier dan ook het Media Park Hilversum, een bedrijventerrein waar veel televisie- en radioproducten worden gemaakt.

Een centrale ligging en een bruisend centrum

Met een centrale ligging is Hilversum een fantastische stad om te wonen. Je bent er zo op de hei voor een heerlijke wandeling, kleurrijke bossen liggen in de buurt en de bruisende binnenstad biedt voor ieder wat wils. Voor de geschiedenisliefhebbers heb je het Museum Hilversum en het Raadhuis. Dit Raadhuis is overigens vooral bekend vanwege de architect Dudok, die heel veel gebouwen en scholen in Hilversum heeft ontworpen.

Daarnaast is het ook opvallend door hoe veel water Hilversum wordt omringd. Hilversum wordt namelijk omringd door het Laarder Wasmeer, de Loosdrechtse en Ankeveense plassen en de rivieren De Vecht en de Eem. Daarnaast liggen ook verschillende heidegebieden en het Goois Natuurreservaat om Hilversum heen. De omgeving van Hilversum is dus werkelijk prachtig.

Wonen en leven in Hilversum

Wonen in Hilversum betekent wonen in een diverse omgeving met een centrale ligging in het land. Hilversum is vanaf vrijwel elke stad in Nederland prima te bereiken. Met de auto is Hilversum het makkelijkst te bereiken vanaf de A27 en de A1. Met het openbaar vervoer ben je vanaf het station van Hilversum in 20 minuten in Amsterdam en in iets meer dan een uur in grote steden als Rotterdam en Den Haag.

In Hilversum zijn er genoeg basis- en middelbare scholen met ruimte voor verschillende onderwijsniveaus. Deze scholen liggen bijna allemaal in het centrum van Hilversum en zijn dus prima te bereiken.

Woongelegenheid Hilversum

In Hilversum heb je een aantal prachtige villawijken met ruime woningen en veel grond. Ook vind je hier fraaie appartementen, knusse tuindorpwoningen en pittoreske herenhuizen. Daarnaast zijn er in Hilversum verschillende nieuwbouwprojecten met woningen en appartementen. Zo is er voor ieder budget iets te vinden om te wonen in Hilversum.


Hoe kan Hyppe je helpen?

Heb je je woning in Hilversum al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Hilversum aan het ontdekken bent of een rondje over de hei doet, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak met één van onze adviseurs. Samen gaan jullie op zoek naar de beste mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie.

Hilversum in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram